Muškarci koji bulje u koze

0

Muškarci koji bulje u koze, Life.baOd sutra na repertoaru multipleksa Cinema City naći će se film „The men who stare at goats“ / „Muškarci koji bulje u koze“. Film je inspirisan istoimenim bestselerom Jona Ronsona koji govori o komičnim istraživanjima i pokušajima da se paranormalne mogućnosti iskoriste protiv neprijatelja. U glavnim ulogama su: Kevin Spacey, Jeff Bridges, George Clooney i Ewan McGregor, dok režiju potpisuje Grant Heslov.

U komičnom pogledu na događaje iz stvarnog života koji su gotovo nevjerojatni, reporter otkriva tajno krilo američke vojske prateći zagontenog operatera Specijalnih postrojbi na  zapanjujućem zadatku. Reporter Bob Wilton (Ewan McGregor) u potrazi za velikom pričom susreće  Lyna Cassadyja (Oskarovac George Clooney), čovjeka iz sjene,  koji tvrdi da sudjeluje u eksperimentalnoj američkoj vojnoj jedinici. Prema  Cassadyju, “Novozemaljska vojska “ mijenja načine ratovanja. Legija  “ Redovnika ratnika” s besprijekornim psihičkim moćima može čitati misli neprijatelja, prolaziti kroz zidove pa čak i ubiti kozu gledajući u nju. Sada je izumitelj programa Bill Django (Jeff Bridges) nestao, a Cassadyjev zadatak je da ga pronađe. Intrigiran nevjerojatnim pričama svoga poznanika, Bob impulzivno odluči pridružiti mu se. Kada pronađu Djanga u  tajnom kampu pod vodstvom odmetnutog vidovnjaka Larryja Hoopera (Oskarovac Kevin Spacey), reporter se nađe usred inatljive bitke između snaga Djangove Novozemaljske vojske i osobnih Hooperovih super-vojnika. Da bi preživio ovu divlju avanturu, Bob će morati nadmudriti neprijatelja kojem se nije nadao.

Muškarci koji bulje u koze inspiriran je istoimenim bestselerom Jona Ronsona; osvješćujuća i često urnebesna istraživanja vladinih pokušaja da iskoristi paranormalne mogućnosti protiv neprijatelja.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)