Mesni proizvodi Ovako za 39 porodica ugroženih klizištem kod Maglaja

0
Mesni proizvodi Ovako za 39 porodica ugroženih klizištem kod Maglaja, Life.ba

Mesni proizvodi Ovako za 39 porodica ugroženih klizištem kod Maglaja, Life.baPredstavnici grupacije Akova uručili su poklon pakete porodicama čije kuće su porušene nedavno pokrenutim klizištem u mjestu Suljakovići kod Maglaja. Svih 39 ugroženih porodica dobile su pakete mesnih proizvoda „Ovako“, a ukupna vrijednost donacije je 4.000 KM. Pakete su uručili Jasmin Džafić, direktor komercijalnog sektora i Nedžad Biberović, direktor marketinga Akova Group. Ovim činom, Akova je potvrdila status društveno odgovorne kompanije koja nije orjentirana isključivo na profit već i na pomoć drugima.

– Želio bih da se zahvalim M.I. Ovako na suosjećanju i pomoći koja je jako važna u ovakvim situacijama. Najviše nam znači što ste došli na lice mjesta da pogledate. Riječi su jedno, ali kad čovjek pogleda, to je nešto sasvim drugo. Puno znači što ste došli da vidite i da ste osjetili šta se nama desilo – rekao je Irfan Suljaković, član kriznog štaba mjesta Suljakovići.

Klizište koje je do sada uništilo tridesetak kuća, još uvijek je aktivno, a stanovnici čije kuće još nisu uništene, svakodnevno strahuju od novih pomjeranja tla.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.