Međunarodno priznati poduzetnik, Peter Bruner, u posjeti Bosni i Hercegovini

- Advertisement -

Peter Bruner, dobitnik tri internacionalne nagrade u Londonu, Amsterdamu i Sloveniji za pitch u 2015. godini, je u posjeti Bosni i Hercegovini u periodu od 4. do 8. maja, u okviru Švicarskog Poduzetničkog Programa.

Peteru Bosnu i Hercegovinu u dolazi kako bi podijelio svoje znanje i  iskustva startup organizacijama, Spark Business Park (www.spark.ba) u Mostaru i Networks (www.networks.ba) u Sarajevu u domenu pitching-a, strategije prodaje i razvoja biznisa. U prostorijama SPARK-a, Peter će se imati kratku radionicu na temu Predstavljanje vašeg proizvoda koja je namijenjena je startupima, ali i svim osobama koje žele unaprijediti svoje prezentacijske vještine.

PROČITAJTE JOŠ:  Šta se dešavalo u Mostaru?

Peter je poduzetnik koji ima preko deset godina iskustva u razvoju biznisa, strategijama prodaje, pogotovo u pitching-u i poznati je javni govornik. Osnivač je tri start-upa Wineist, OOSM  koji je među top deset evropskih pametnih gradova, i QRiouz koji ima za cilj da korisnici pomoću jednog klika se mogu povezati sa drugim ljudima bez razmjenjivanja biznis kartica.

PROČITAJTE JOŠ:  U Mostaru nestao Marko Tubek: Vozilo mu pronađeno kod benzinske pumpe

Poduzetnički projekt podržan u sklopu Švicarskog Sekretarijata za Ekonomske Poslove (Swiss Entrepreunership Pogram) je dio globalnog programa koji se osim u Bosni i Hercegovini, sprovodi u Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Peruu i Vijetnamu i koji će do 2019. godine podržavati, razvijati i jačati organizacije unutar preduzetničkog ekosistema, start-upove i brzorastuće male biznise.

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ovo su najbogatiji ljudi u BiH

Portal BiznisInfo.ba je sačinio je listu najuspješnijih preduzetnika pa...

Nastavlja se blagi pad cijena goriva u BiH: Benzin od 3,22 KM, dizel od 3,41 KM po litru

Nastavlja se bilježiti blagi pad cijena goriva na benzinskim...

U Neumu zadovoljni predsezonom, ali nedostaje radne snage

U jedinom bh. gradu na moru su zadovoljni predsezonom...

30 milijuna eura potpore Zapadnom Balkanu za sedam godina

SARAJEVO - Povjerenik EU-a za proširenje Olivér Várhelyi poručio...

Struktura nezaposlenih osoba u FBiH nije povoljna

SARAJEVO - U Federaciji BiH struktura nezaposlenih osoba nije...