Koja je to zemlja iz naše regije nominovana za najpoželjniju europsku destinaciju?

- Advertisement -

Crna Gora nominovana je za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 21. godišnje dodjele nagrada prestižnog britanskog magazina “Wanderlust Reader Travel Awards 2022“, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO), a prenosi RTCG.

“Wanderlust” je najstariji britanski magazin posvećen putovanjima i jedan od vodećih u posljednjih 29 godina, sa posebnim fokusom na održivi turizam. Misija magazina je da objavom autentičnih putopisa, zadivljujućih fotografija i stručnih saveta, inspiriše putnike širom svijeta da otkriju nove destinacije.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Sa preko 10 miliona pregleda stranice godišnje i preko 100.000 čitalaca po izdanju, ovaj magazin jedan je od najuticajnijih kada je u pitanju odluka Britanaca o izboru sljedeće destinacije za putovanje“, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Crna Gora je već dobro poznata destinacija za čitaoce magazina Wanderlust i nalazi na vrhu liste zamalja koje treba posetiti, što je čini jednim od favorita za ovu nagradu, prenosi Radiosarajevo.ba.

PROČITAJTE JOŠ:  Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

“Prošetajte Kotorom, upijajte zrake sunca na budvanskim plažama i uživajte u prirodi Nacionalnog parka Durmitor”, jedna je od preporuka ovog magazina.

“U saradnji sa vodećom svjetskom turističkom berzom ‘World Travel Market’, nagrade će biti uručene na prestižnoj ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati u “Londonskoj kuli (Tower of London)”, 8. novembra, a očekuje se prisustvo preko 300 lidera u oblasti turizma”, zaključuje se u saopštenju u kojem pozivaju sve da glasaju za Crnu Goru.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...