Jovana Jeremić tvrdi da je vidovita: “Predviđam budućnost sebi i svojim najbližima”, evo šta je pogodila

- Advertisement -

Voditeljka kaže da ima izraženo “šesto čulo” i da je još prije deset godina znala da će biti poznata.

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je posljednjih dana u žiži javnosti zbog prijetnji koje je dobijala, progovorila je o svom izraženom, kako kaže “šestom čulu”.

Ona tvrdi da je toliko intuitivna da može da “predvidi” budućnost, kako svoju, tako i svojih najbližih., prenosi telegraf.rs.

– Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: “Slušaj tata, ja ću biti broj jedan TV lice u regionu”. Nije mi vjerovao tada, ali ja sam uvijek imala šesto čulo. Ali ne volim da pričam puno o tome u javnosti. To je možda i jedna doza intuicije koja se graniči sa vidovitošću i to se razvija kod mene – rekla je Jeremićeva i dodala:

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća na ulazu u Tarčin kod Sarajeva: Povrijeđene tri osobe

– Kad vidim neku osobu koju mnogo volim, imam osjećaj šta će im se desiti u budućnosti, ali o tome ne pričam. Kad sam svom ocu rekla tu rečenicu, ja sam to znala, ali ti sad mene da pitaš kako sam ja znala da ću biti broj jedan, ne bih znala kako da odgovorim. Velike karijere se događaju ljudima koje imaju čisto srce. Nije slučajno Ceca – Ceca, nije slučajno Novak Đoković – Novak Đoković, nije slučajno Lukas što jeste. Zdravko Čolić, da ne pominjem sad sve velike pjevače – rekla je voditeljka.

Kako kaže, prije deset godina je mogla da oseti miris studija.

– To su ipak veliki ljudi, imaju veliko srce, sve su to velike zvijezde koje treba poštovati. Da se vratim na priču, moja intuicija je nepogriješiva. To što sam ja osjetila kada sam to rekla svom ocu na Božić 2012. godine, ja sam to znala! Osjetila sam miris studija – rekla je Jovana i dodala da ne voli da hvali samu sebe, te da je zbog toga narod poštuje.

– Mnogo sam radila na sebi, vidim koliko sam se promjenila sa godinama, ali ne volim da hvalim samu sebe kada nisam dovoljno dobra, zato me i narod poštuje. Napredovala sam, ali sebe mogu da nagradim jednom dobrom devetkom od deset kakva sam majka. Umem da uživam sa djetetom i mnogo više vremena provodim sa njom – završila je Jovana u emisiji “Premijera, vikend specijal”.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na tržištu BiH opasni toksini pronađeni u raženom brašnu

Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine je putem...

Maloljetniku koji je prijetio masakrom u školi u bh. gradu produžen pritvor

Vijeće Osnovnog suda u Trebinju produžilo je pritvor sedamnaestogodišnjem...

Pekar optužen za krijumčarenje migranata: Afganistance i Turčina preuzeo u Sarajevu

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv Duška...

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...