Jennifer Lopez stala na ‘ludi kamen’ – udala se za Bena Afflecka

- Advertisement -

Ben Affleck i Jennifer Lopez vjenčali su se u Las Vegasu ovog vikenda, prenosi Radiosarajevo.ba.

Kako doznaje TMZ, par je izvadio dozvole za brak u subotu, 16. jula u Nevadi, a za zaruke se saznalo u aprilu ove godine kada je pjevačica to obznanila na svojoj službenoj stranici.

“Savršen si”

Jennifer je tada pokazala gifantski, zeleni prsten te poručila: ‘savršen si’. ‘Zelena je moja boja, obožavam je. Puno odličnih stvari mi se dogodilo kad sam nosila zeleno’, rekla je tada.

O vjenčanju nisu zasad poznati nikakvi drugi detalji, no sigurni smo kako će latino diva objaviti barem jednu fotografiju na društvenim mrežama te da će biti spektakularna.

PROČITAJTE JOŠ:  Policija u Austriji objavila fotografije žena koje se dovode u vezu s nestankom djevojčice Danke Ilić

Pjevačica je u martu ispričala zašto njihova veza nije uspjela početkom 2000-ih. ‘Bilo je brutalno. Bilo je brutalno’, rekla je za Rolling Stone o prekidu zaruka. ‘To je jedna od onih stvari koje duboko zakopaš da možeš krenuti dalje i baviti se svojim poslom. Smiješno je jer smo Ben i ja bili zajedno, i bili smo tako zaljubljeni. Bilo je to jedno od najsretnijih trenutaka u mom životu.’

Ipak, postojale su i glasine da se Ben zaljubio u bivšu suprugu Jennifer Garner dok je bio s Jennifer Lopez te da im je vezu uništila činjenica da ga ljudi u industriji smatraju ‘njenim potrčkom kojem žena naređuje što da odjene’.

Za Garner je Ben sam kasnije priznao da je to bila istina, ali da se ništa nije dogodilo prije službenog prekida s pjevačicom.

PROČITAJTE JOŠ:  Priveden policajac iz Bora zbog odavanja informacija o nestanku djevojčice Danke Ilić

‘Nikad se nisam trebao zaručiti i ići tim putem. Mislio sam da ću htjeti određene stvari, no nisam. Izgubio sam se i osjećao se jadno, odvratno i kao da me guše dok sam bio u vezi s njom.

Još sam bio u središtu medijskih napisa i to je postalo toliko intenzivno da sam morao stati i razmišljao sam: ‘Što radim sa svojim životom?’, ispričao je oskarovac 2009. za britanski časopis Now o tadašnjoj vezi s J.Lo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Otišao je veliki čovjek i humanista: Zbogom legendo

Sarajevo je izgubilo velikog humanistu. Svi oni koji nisu...

Od danas ponovo omogućene posjete KCUS-u

Posjete pacijentima u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS)...

Kod Bosanskog Broda pronađena petogodišnja djevojčica iz Njemačke koja je žrtva trgovine ljudima

Na području Bosne i Hercegovina, tačnije na prijelazu Bosanski...

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...