Jedna zimska bajka: Paris Hilton ulazi u Moto GP

0

Jedna zimska bajka: Paris Hilton ulazi u Moto GP, Life.baParis Hilton je sjedila jednog dana u udobnoj fotelji u svome dvorcu na vrhu brda istovremeno brojeći novac i češljajući divnu plavu kosu. Možda je na prvi pogled izgledala sretna i zadovoljna, ali po glavi su joj se motale drugačije misli. Plavooka princeza odjednom je naglas izgovorila – dragi Bože, pa ja nemam motociklistički tim koji će nizati uspjehe u Moto GP prvenstvu! Želim ga odmah, nakon toga je uzviknula.

Opasan sport

Moja damo, usudi se batler obratiti joj se – pa nema razloga da se time bavite. To su muške stvari, izrazito komplicirane za Vas. Osim toga, to je veoma opasan sport, reče on. Savjetujem, ako smijem moja damo, da to prepustite drugima.

Ljutita mala Paris, kada joj neko kaže kako nešto ne bi trebala ili ne može, obavezno, kao po nekom nepisanom pravilu, uradi suprotno. Muška dominacija u Moto GP-u mora biti zaustavljena, odmah! Pomisli ona. Ja moram biti prva žena vlasnik jednog trkačkog motociklističkog tima. Pogodi ona u glavu batlera četkom za kosu. Ali, koga je briga, batler je svakako bio nevažan.

Prateći svoje snove, mala Paris je korak po korak osnovala svoj Moto GP tim. Sada koristi svaku priliku da ga promovira, pa bilo da se radi i o sexy pozama u uskom  kožnom odijelu na sjedištu trkaćeg motora. Ne smeta joj to iako je princeza. Recimo, na press konferenciji u Madridu, kako je to učinila nedavno.

Ostvarena želja

Dala je svom timu i ime. SuperMartXe VIP. Ova posljednja skraćenica svakako nije mogla biti izbjegnuta. I znate šta? Sa dva vrhunska vozača već pregovara, ali nije im još željela otkriti imena. Potvrdila je samo da će se naći na stazama naredne godine i to u okviru Svjetskog prvenstva. Princeza Paris je tako živjela sretno i zadovoljno do kraja života! Ostvarila je sebi još jednu želju.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)