Gerard Butler: Nemam mnogo prijatelja

0

Gerard Butler: Nemam mnogo prijatelja, Life.baGerard Butler izjavio je kako se osjeća kao „autsajder“ u Hollywoodu. Četrdesetogodišnji Škotlanđanin priznao je novinarima da nema baš mnogo prijatelja u filmskoj industriji.

– Znam ko sam. Iako ostavljam utisak sretne osobe, ne osjećam se uvijek kao da kontoroliram sve, apsolutno ne. Nerjetko, situacije iz svijeta glume, stvari su koje me „lupe u glavu“, o kojima mnogo razmišljam. Često to moram raditi sa svojim ulogama. Provedeš mnogo vremena pokušavajući iskušati sebe do granica u kojima jesi drugačiji, u odnosu na one u kojima si sličan sebi u stvarnom životu, pojašnjava Butler.

Kaže da nije pretjerano zadovoljan što će se oba filma u kojima igra „Haw To Train Your Dragon“ i „The Bounty Hunter“, u kinima prikazivati u isto vrijeme.

– Vrlo sam uzbuđen! Bilo bi idealnije da se prikazuju u različito vrijeme, ali na to ja ne mogu uticati. U suštini radi se o veoma različitim filmovima; jedan je akciona komedija, a drugi, ne znam kako bih ga zapravo opisao; animirana akcija, avantura i fantazija. Mislim da su oba odlična filma, a veliki uspjeh očekujem od animirane akcije „The Bounty Hunter“.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.