Georgina nije prihvatila što se Ronaldo nije našao u početnoj postavi: Navijači nisu prestali da te bodre i uzvikuju tvoje ime

- Advertisement -

Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda, prokomentarisala je to što se slavni nogometaš nije našao u početnoj postavi Portugala pri susretu sa Švicarskom, otkrivši da to nije jednostavno prihvatila.

Nakon utakmice Portugala protiv Južne Koreje i Ronaldove ljutite reakcije na zamjenu, nogometaš je naišao na “odgovor” svog menadžera Fernanda Santosa. Naime, njegovo ime nije se našlo u početnoj postavi u susretu sa Švicarskom, što je sada prokomentarisala i Ronaldova zaručnica Georgina.

Ona je na svojim društvenim mrežama izrazila podršku svom partneru izjavivši da je šteta što gledatelji širom svijeta nisu mogli uživati gledajući Ronalda od početka do kraja utakmice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

“Čestitam Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo himnu, sve oči su bile uprte u njih. Šteta je bilo ne moći uživati u najboljem igraču svijeta tokom 90 minuta. Navijači nisu prestali da te bodre i uzvikuju tvoje ime”, napisala je Georgina označivši Ronalda na fotografiji.

PROČITAJTE JOŠ:  Novi napad u Sydneyu: Svećenik izboden nožem tokom službe u crkvi

Za kraj, istakla je kako ulaže nade da će “Bog i Fernando nastaviti ruku pod ruku”.

Iako je bio na klupi, Ronaldo je svejedno bio u centru pažnje i posebno se pratio svaki njegov pokret. S druge strane, Georgina ni samim dolaskom na stadion nije prošla nezapaženo, prenosi Klix.

U elegantnom izdanju i bez navijačkih obilježja, stigla je uz pratnju asistenata koji su je, uz pomoć mini-reflektora, fotografisali za društvene mreže dok je ona spremno pozirala.

PROČITAJTE JOŠ:  U Mostaru nestao Marko Tubek: Vozilo mu pronađeno kod benzinske pumpe

Portugal je izbacio Švicarsku sa Svjetskog prvenstva rezultatom 6:1, a ove subote će se suočiti s Marokom za mjesto u polufinalu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...