George Michael uživa u zatvoru

0
George Michael uživa u zatvoru, Life.ba

George Michael uživa u zatvoru, Life.baOd kada je prebačen u blaži zatvor na istoku Engleske, Highpoint u Suffolku, George Michael puno ljepše provodi svoje zatvorske dane. Većinu vremena okupiran je igranjem biljara i prema tvrdnjama nekih zatvorenika, uopće mu ne ide loše: “Prilično je dobar igrač i skoro nas sve može pobijediti”.

Podsjetimo, nakon strogog londonskog zatvora Pentoville, gdje je bio žrtva zadirkivanja ostalih zatvorenika, Michael je prošli petak prebačen u Highpoint i sada se osjeća mnogo bolje.

47-godišnji pjevač ima svoju vlastitu ćeliju u krilu za dobre zatvorenike te većinu vremena provodi družeći se s njima, za razliku od Pentovillea gdje je cijelo vrijeme bio sam i emocionalno slomljen.

“Izgleda prilično mršavo i staro, ali svi kažu da je simpatičan i prijateljski raspoložen. Mislim da ga nitko ovdje ne gnjavi”, izjavila je jedna posjetiteljica zatvora za londonski The Sun. Međutim, ostali zatvorenici nisu prezadovoljni time što George ima povlašteni tretman i svoju vlastitu ćeliju dok ostali svoje moraju dijeliti.

Podsjetimo, Michel služi četverotjednu zatvorsku kaznu za posjedovanje marihuane, vožnju pod utjecajem narkotika i izazivanje nesreće u drogiranom stanju. Prvotno je bio osuđen na osam tjedana, ali mu je kazna smanjena i ostala četiri tjedna morati će provesti samo pod nadzorom socijalnog radnika.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)