George Michael uživa u zatvoru

- Advertisement -

Od kada je prebačen u blaži zatvor na istoku Engleske, Highpoint u Suffolku, George Michael puno ljepše provodi svoje zatvorske dane. Većinu vremena okupiran je igranjem biljara i prema tvrdnjama nekih zatvorenika, uopće mu ne ide loše: “Prilično je dobar igrač i skoro nas sve može pobijediti”.

Podsjetimo, nakon strogog londonskog zatvora Pentoville, gdje je bio žrtva zadirkivanja ostalih zatvorenika, Michael je prošli petak prebačen u Highpoint i sada se osjeća mnogo bolje.

PROČITAJTE JOŠ:  Pogledajte kako Sarajevo izgleda prvu noć ramazana

47-godišnji pjevač ima svoju vlastitu ćeliju u krilu za dobre zatvorenike te većinu vremena provodi družeći se s njima, za razliku od Pentovillea gdje je cijelo vrijeme bio sam i emocionalno slomljen.

“Izgleda prilično mršavo i staro, ali svi kažu da je simpatičan i prijateljski raspoložen. Mislim da ga nitko ovdje ne gnjavi”, izjavila je jedna posjetiteljica zatvora za londonski The Sun. Međutim, ostali zatvorenici nisu prezadovoljni time što George ima povlašteni tretman i svoju vlastitu ćeliju dok ostali svoje moraju dijeliti.

PROČITAJTE JOŠ:  Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore: Ne osvrći se

Podsjetimo, Michel služi četverotjednu zatvorsku kaznu za posjedovanje marihuane, vožnju pod utjecajem narkotika i izazivanje nesreće u drogiranom stanju. Prvotno je bio osuđen na osam tjedana, ali mu je kazna smanjena i ostala četiri tjedna morati će provesti samo pod nadzorom socijalnog radnika.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore: Ne osvrći se

Ponekad ti Milostivi zatvori neka vrata jer je vrijeme...

Pogledajte kako Sarajevo izgleda prvu noć ramazana

U čast dolaska mubarek mjeseca ramazana svečano su ukrašeni...

Foto dana: Za ljubav nikad nije kasno

Tražio je naljepši buket cvijeća za svoju hanumu i...

Posjetili smo sarajevsku autopijacu: Nema šta nema

Ekipa Life.ba danas je posjetila sarajevsku autopijacu na Stupu. Već...

Robot će izvući sa dna mora legendarni brod vrijedan milijarde dolara

Kolumbijska vlada objavila je planove za ekspediciju za vađenje...