Gala premijera nastavka klasika T2 Trainspotting

- Advertisement -

Nakon više od 20 godina kompletna glumačka ekipa na čelu s redateljem okupila se na mjestu radnje nastavka kultnog filma iz 1996. ! 

Gala premijera nastavka klasika T2 Trainspotting ovoga se vikenda održala u Edinburghu u Škotskoj, a grad nije mogao bolje biti izabran budući je on ujedno i glavno mjesto radnje nastavka kultnog filma iz 1996. godine koji se zbog svoje kvalitete, ali i kultnog statusa kojeg uživa već više od 20 godina s pravom smatra jednim od najboljih britanskih filmova svih vremena. Premijera je privukla brojne poznate ličnosti na čelu s kompletnom glumačkom ekipom oba filma (Ewanom McGregorom, Ewanom Bremnerom, Johnnyjem Leejem Millerom i Robertom Carlyleom) koju je predvodio redatelj i oskarovac Danny Boyle.

Osim što su se fotografisali na velikom crvenom tepihu glumci i redatelj su okupljenim obožavateljima dijelili autograme i ustupali selfieje, a sve radi promocije hita T2 Trainspotting koji će nakon projekcije na filmskom festivalu u Berlinu krenuti u kino distribuciju kako u svjetska, tako i u BH kina od 23. februara. Tračak doživljaja kako je bilo nalaziti se na svjetskoj premijeri ovoga nadolazećeg filmskog blockbustera ovim putem vam donosimo u fotogaleriji.

PROČITAJTE JOŠ:  Potraga za tijelom male Danke Ilić i dalje traje

 

Film T2 Trainspotting snimljen je prema romanu „Porno“ autora Irvinea Welsha iz 2002. godine koji se, kao i sam film, nastavlja na događaje iz prve priče s jedinom iznimkom što vrijeme koje je proteklo u romanu obuhvaća razdoblje od 10 godina, a u filmu 20 godina. Redatelj Boyle je još od 2009. godine izrazio želju za snimanjem nastavka prema spomenutom romanu, a najglasniji u vezi cijele ideje bio je Robert Carlyle koji je u jednom od intervjua izjavio da bi snimio nastavak Trainspottinga „sutra i to besplatno!“ T2 Trainspotting snimao se u proljeće 2016. godine na stvarnim lokacijama u Edinburghu u Škotskoj.

PROČITAJTE JOŠ:  VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

T2 Trainspotting nastavak je priče o Rentonu, Spudu, Sick Boyu i Begbieju. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom. Svi ga čekaju: Spud, Sick Boy i Begbie. I drugi stari prijatelji također ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samo-destrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.

Uz povratak praktički identične filmske ekipe ispred, ali i iza kamere, nesmunjivo je da je T2 Trainspotting jedan od najiščekivanijih filmova prve polovine 2017. godine!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...

Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

Tužiteljica iz Odsjeka za korupciju Tužiteljstva BiH, podigla je...

U Gornjim Živinicama pronađeno tijelo 50-godišnjeg muškarca

Policijskoj stanici Živinice, prijavljeno je da je u mjestu...

Otišao je veliki čovjek i humanista: Zbogom legendo

Sarajevo je izgubilo velikog humanistu. Svi oni koji nisu...