Fotografija Dončića i Jokića postala HIT na društvenim mrežama: Neka sjedne svako ko ne igra u polufinalu Eurobasketa

- Advertisement -

U polufinalu Eurobasketa neće igrati nijedna od tri najveće zvijezde. Ispali su redom Nikola Jokić, Janis Adetokumbo, pa Luka Dončić. Sva trojica završila su takmičenje i sada im slijede pripreme za novu sezonu NBA lige.

U završnici takmičenja igrat će Njemačka-Španija, odnosno Francuska-Poljska. Upravo su Poljaci napravili vjerovatno i najveće iznenađenje pobjedom protiv Slovenije.

Oni su u odličnom raspoloženju poslije ogromnog uspeha, pa je tako jedna slika koja je nastala prije nekoliko dana ponovo postala hit. Koriste je mnogi da se našale i da pokažu kakav je uspjeh ta reprezentacija napravila.

U pitanju je fotka na kojoj se nalaze Nikola Jokić, Luka Dončić i Ej Džej Sloter. Amerikanac, naturalizovani reprezentativac Poljske, zamolio je Luku i Nikolu da se slikaju sa njegovim sinom, što su njih dvojica i učinili.

PROČITAJTE JOŠ:  Potraga za tijelom male Danke Ilić i dalje traje

Sada je ta fotka iskorištena za razne šale na društvenim mrežama.

Neka sedne svako ko ne igra u polufinalu Eurobasketa“, “Ma, to su Dončić i Jokić pitali polufinalistu EP za sliku“, “Sloter je dao Nikoli i Luki da mu pričuvaju sina dok igra u polufinalu“, “Kako život piše čudne scenarije“, bili su to samo neki od mnogobrojnih komentara i poruka koje su nastale poslije trijumfa Poljske i eliminacije Slovenije.

Sloter je meč završio sa 16 poena, Dončić je dao 14, uz 11 skokova i sedam asistencija, ali i pet ličnih greški. Zbog toga je po završetku susreta bio veoma bijesan, prenosi Mondo.

PROČITAJTE JOŠ:  U Doboju uhapšena dva pješaka jer su odbili test na drogu

Prvo je psovao sudije na srpskom, pa se onda poslije toga na konferenciji za medije izvinjavao cijeloj naciji zbog eliminacije. “Igrao sam očajno, iznevjerio sam svoju zemlju”, rekao je Luka.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...