Life news

(FOTO) Na šta je Nikola Jokić potrošio 143.000 eura nakon što se vratio u Srbiju?

0

Srbija je ispala sa Eurobasketa poslije poraza od Italije, a Nikola Jokić je otišao sa takmičenja pognute glave i bez riječi. Stigao je sa ekipom u Beograd prije podneva u ponedjeljak, a već tada je da bi se utješio poslije poraza odradio jednu obimnu kupovinu!

Sveukupno je potrošio 143.000 eura i to na ono što najviše voli – na konje! On je prema informacijama italijanskih kupio tri trkačka grla na aukciji koja se održavala od 12. do 13. septembra. Konja po imenu “Fatu di Pođo” kupio je za 42.000 eura, “Folio Vinda” je kupio 47.000, a a najskuplji je bio “Farid Mil” koji je na kraju koštao 54.000 eura.

Poznato je koliko Jokić voli konjički sport i da ima svoju štalu i više puta je isticao da su mu konji prva ljubav i da ih voli čak i više od košarke, a očigledno je da sada planira da proširi svoju štalu i da nastavi da juri titule u konjičkom sportu, prenosi Mondo.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Verbalni okršaj navijača BiH i stručnog štaba

Naravno, teško je vjerovati da je baš Nikola Jokić bio na aukciji i sigurno je neko iz tima koji se bavi njegoom štalom i grlima bio prisutan i obavio je ove skupocjene transakcije.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)