(FOTO) Evo kako je izgledala najvatrenija navijačica Hrvatske prije nekoliko godina: Možete li je prepoznati?

- Advertisement -

Ako je neko uspio da bude glavna zvijezda na Svjetskom prvenstvu, a da nije na terenu, to je definitivno Ivana Knoll.

Vrela Hrvatica proglašena je najzgodnijom navijačicom u Kataru, o njoj već nedjeljama bruje svjetski mediji. Ogromnu pažnju privlači modnim kombinacijama sa motivima šahovnice, a trenutno se bruji o momentu kada je Ivana silazila niz stepenice stadiona.

Tada su svi primijetili da šeici podižu mobilne telefone i snimaju njenu pozadinu, a Ivana je zbog burnih reakcija gostovala u emisijama. Svi poznaju posebna pravila oblačenja u Kataru, pa Ivanino isticanje bujnog poprsja mnogi ne podržavaju. Bilo kako bilo, ova atraktivna Hrvatica navikla je da se diči ljepotom, piše Mondo.

PROČITAJTE JOŠ:  Užas kod Zagreba: Radnici pronašli ljudski kostur i ostatke odjeće

Svoju sreću okušala je 2016. godine kada se takmičila za Miss Zagreba. Nije uspjela da pobijedi, ali je proglašena drugom pratiljom.

Nešto kasnije, iste te godine, Ivana je željela da osvoji titulu i na izboru za Miss Hrvatske. Uspjela je da uđe u finale kao Miss dijaspore, ali ni tada nije uspjela da osvoji krunu. Ivanu baš hoće ona stara, dobro poznata: “Tako blizu, a tako daleko”.

Danas ističe sve svoje atribute – uskom garderobom naglašava obline, voli jaku šminku, a naročito crveni karmin koji obožava da nosi tokom utakmica. Ipak, Ivana je 2016. godine izgledala malo drugačije. Tokom takmičenja za titulu misice nosila je lepršave, elegantne haljine, minimalno šminke i bujne grudi nije naglašavala. Mnogi su pisali da je tada bila ljepša, ali presudite sami.

PROČITAJTE JOŠ:  Nakon presude za zločine u Višegradu: Zločinac Spasojević nije pronađen na adresi
Foto: Youtube/Miss World Croatia

Podsjetimo, britanski The Sun, američki The New York Post i austrijski Heute samo su neki od svjetskih medija koji su pisali o Ivani. Vjerovali ili ne, Hrvaticu je od početka Svjetskog prvenstva zapratilo više od pola miliona ljudi. Pogledajte kako je Ivana Knoll izgledala prije šest godina:

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...