HronikaLife news

(FOTO) Dostavljač iz Srbije dobio otkaz nakon što je pisao djevojci kojoj je donio hranu

0
(FOTO) Dostavljač iz Srbije dobio otkaz nakon što je pisao djevojci kojoj je donio hranu, Life.ba

Dostavljač hrane iz Srbije dobio je otkaz nakon što je poslao poruku djevojci kojoj je odnio narudžbu, a poruke koje joj je uputio i cijeli slučaj postale su predmet rasprava na Twitteru.

Screenshot razgovora s uposlenikom kompanije za dostavu hrane objavila je neimenovana djevojka, a na snimku se mogu vidjeti poruke koje joj je uputio.

(FOTO) Dostavljač iz Srbije dobio otkaz nakon što je pisao djevojci kojoj je donio hranu, Life.ba

“Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač”, pisalo je u prvoj poruci nakon čega je djevojka odlučila prijaviti dostavljača zbog zloupotrebe podataka koji su mu bili dostupni zahvaljujući poslu koji obavlja, prenosi Crna-hronika.info.

“Ej, samo da ti se zahvalim. Jučer sam dobio otkaz na poslu zbog tebe. Ne mogu vjerovati da si se žalila jer sam ti se javio na najnormalniji način i poslao jednu poruku, niti sam bio vulgaran niti bilo šta. Svaka čast, ne znam kakvu ti korist imaš od toga, ali eto ja sad posao više nemam, niti imam mjesečne prihode”, pisalo je u drugoj.

Prepiska je nakon objave postala predmet rasprava na društvenim mrežama, a dok su neki tvrdili da prva poruka nije dovoljan razlog za otkaz, drugi su opet vidjeli problem u neovlaštenom korištenju podataka.

Ljudi stvarno napadaju ženu što je prijavila da je neko prilično neuviđavno iskoristio njen broj telefona koji je dobio jer radi negdje”, istaknuo je jedan korisnik koji je postupak dostavljača smatrao neprihvatljivim.

LIFE:  (VIDEO) Šokantni prizori ispred noćnog kluba: Muškarac opalio šamar tinejdžeru, on ga nokautirao

Dok je cijeli slučaj postao predmet rasprava, mnogi su iskoristili priliku te su se odlučili našaliti pa je tako dostavljač postao predmet brojnih memeova piše Klix.

(FOTO) Dostavljač iz Srbije dobio otkaz nakon što je pisao djevojci kojoj je donio hranu, Life.ba


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.