Life news

Djevojčica koja je postala “simbol prvog septembra” zbog izmišljene pjesmice: Video koji će vas i danas nasmijati

0
Djevojčica koja je postala “simbol prvog septembra” zbog izmišljene pjesmice: Video koji će vas i danas nasmijati, Life.ba
Foto: Screenshot

Prvi dan škole je poseban za svako dijete, a mnogi ga pamte kao uspomenu za cijeli život. Danas, shodno tome što su školarci nakon ljetne pauze prvi put sjeli u školske klupe, prisjetili smo se djevojčice koja je prije nekoliko godina svojom snalažljivošću oduševila regiju.

Ukoliko ste korisnik društvenih mreža, gotovo je nemoguće da prije nekoliko godina niste pogledali snimak djevojčice Leontine iz Banje Luke koja je tada nasmijala cijeli Balkan.

Naime, novinarka jedne televizije posjetila je grupu prvačića u bh. gradu koji su se spremali za svoj prvi školski dan. Tom prilikom razgovarala je sa djevojčicom Leontinom, tražeći od nje da joj izrecitira neku pjesmicu.

PROČITAJTE JOŠ:  Otkriveni svi detalji monstrouznog ubistva u Banjoj Luci: Radili su zajedno, ubica je smislio monstruozan plan

Iako joj je Leontina odgovorila da ne zna niti jednu pjesmicu, novinarka nije odustala te se djevojčica morala snaći.

“Prvaci, prvaci, dođite nam svi, u našu školu zabavite se svi, prvaci svi”, izrecitovala je djevojčica, a zatim uz simpatičnu grimasu priznala: “Izmislila sam je”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

Svojom dječijom iskrenošću i snalažljivošću, djevojčica je osvojila sve koji su imali priliku pogledati ovaj kratki intervju. Iako je snimak nastao 2016. godine, aktualan je i danas te i nakon nekoliko godina uspijeva izmamiti osmijeh na licima ljudi.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Prelijepa Sarajka vodi program o Svjetskom prvenstvu na RTS-u

Upravo zbog toga Leontinu, koja danas ima 12 godina, mnogi nazivaju i “simbolom prvog septembra”.

“Ovo ne da ti popravi dan, nego cijeli život”, jedan je od komentara uz objavu, a s kojim se apsolutno slažemo, piše Klix.ba.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)