CineStar kino vas nagrađuje 17. augusta – sve karte za filmove samo 4 KM

- Advertisement -

CineStar i ovog ljeta nagrađuje svoje vjerne posjetioce – pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i bijeg od gradskih vrućina razlozi su zbog kojih ovaj dan inače ruši rekorde posjećenosti!

Sva CineStar kina u BiH i ovog će ljeta ugostiti hiljade obožavaoca filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju – Dan za 4 KM! Naime, svake godine CineStar svoje vjerne posjetioce nagrađuje velikim popustom te će u srijedu 17.8. jedna ulaznica za film iznositi 4 KM. Mnogi od nas već će se vratiti sa godišnjih odmora, stoga je ovo idealna prilika za izlazak, druženje sa prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u rashlađene i ugodne dvorane CineStar kina.

PROČITAJTE JOŠ:  Četiri škole na Ilidži dobile dojavu o postavljenim bombama

Bitno je znati da cijena uključuje i filmove u posebnim formatima i dvoranama kao što su RealD 3D te eXtreme, kao i premium lože. Također, moći ćete uživati u love box ili VIP sjedalima bez posebne nadoplate.

CineStar ovoga ljeta nudi odličan program, a po zaista odličnoj cijeni možete ( još jednom ) pogledati dugoočekivani nastavak na koji smo čekali 36 godina, „Top Gun: Maverick“, gdje najpoznatijeg filmskog pilota svih vremena utjelovljuje Tom Cruise, prenosi Radiosarajevo.ba.

Film kojeg nikako ne smijete propustiti, za slučaj da ga do sada niste stigli pogledati, svakako je i biografska drama kralja rock´n´rolla, „Elvis“. Film je osvojio i kritiku i publiku, a ostvarenje je Baza Luhrmanna, s izvrsnim Austinom Butlerom u ulozi Elvisa.

PROČITAJTE JOŠ:  "Leptir bez krila" osvojio zlatnu medalju: Ismail Barlov je prvak Evrope

Na programu će biti i horor „Arthurovo prokletstvo“ kao i krimi akcija „Autocesta spasa“ s Juliette Binoche i Morganom Freemanom. Fanovi Marvela moći će uživati u velikom hitu „Thor: Ljubav i grom“, a najmlađi uzrasti u brojnim animiranim filmovima, među ostalim tu je hit film „DC Liga Super-ljubimaca“. Na programu je također i animirani film „Svjetlosni“ – nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize „Priča o igračkama”, te animirani film „Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda“.

U ponudi je još mnogo naslova, saznajte sve već danas na ovom linku i planirajte Dan za 4 KM!

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...