Brčak Safet Imamović napravio amaterski spot: Pošaljite me u Federaciju

- Advertisement -

Građani su tokom predizbornih kampanja obično zasuti prekobrojnim i prilično neinovativnim sadržajima u cilju promocije stranaka, ali uvijek postoji nekoliko kandidata koji pokažu istinsku originalnost.

Tako je Safet Imamović (SDA) iz Brčkog odlučio napraviti amaterski videospot i na taj način pozvao građane da ga izaberu u Parlament Federacije BiH, prenosi Klix.

“Ne želite me više viđati u gradu? Ne želite više da me viđate po brčanskim kafićima? Dosta vam je priče o vegetarijanstvu i pravima životinja? Dosta vam je informacija o porezu na dohodak i dobit? Dosta vam je statusa i mojih objava? Onda 2. oktobra izađite na izbore i glasajte za Safeta Imamovića. Pošaljite me u Federaciju”, poručio je biračima Brčak.

PROČITAJTE JOŠ:  Veliki uspjeh gimnazijalaca iz Sarajeva: Osvojili dvije bronzane medalje na međunarodnom informatičkom takmičenju

Imamović je ranije poručio da želi raditi na političkom, ekonomskom, ali i na opštedruštvenom povezivanju Federacije BiH i Distrikta Brčko zbog uzajamne potrebe da se saradnjom kreira jedan pozitivniji ambijent u našoj okolini.

“Važno je da se čuje glas Distrikta u Federaciji ali i na drugim nivoima vlasti u BiH, a sada postoje izvrsne šanse da to u ovom mandatu i ostvarimo”, poručio je.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo apel za liječenje Fojničanke Hašeme Huzbašić koja ima tumor

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za liječenje Hašeme Huzbašić...

1. i 2. maj će biti neradni dani u Federaciji BiH

Srijeda i četvrtak, 1. i 2. maj 2024., bit...

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...