Angelina i Brad napustili BiH, organizatori besprijekorno obavili posao

0
Angelina i Brad napustili BiH, organizatori besprijekorno obavili posao, Life.ba

Angelina i Brad napustili BiH, organizatori besprijekorno obavili posao, Life.baPoznati Hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt napustili su Bosnu i Hercegovinu danas oko 18 sati privatnim avionom kojim su iznenada doputovali iz Italije, nakon što su dio svog vremena posvetili UNHCR-u u BiH, želeći skrenuti pažnju javnosti na problem dugotrajnog raseljeništva u našoj zemlji. Obišli su raseljena lica i izbjeglice na području Bosansko-podrinjskog kantona i potom napustili BiH. Ovo su jedine dvije zvanične informacije do kojih su novinari danas mogli doći, a saopćila ih je Granična policija BiH, odnosno UNHCR BiH.

PROČITAJTE JOŠ:  HOROR U GORAŽDU: Predstavio se kao prodavac računara, a onda braću počeo ubadati nožem

Nakon stotina dezinformacija koje su danas plasirane u javnost, jedno je sigurno. UNHCR-u, Graničnoj policiji BiH, te uposlenima na Međunarodnom aerodromu Sarajevu svakako treba odati priznanje. Iznenadna posjeta najpoznatijeg svjetskog celebrity para organizirana je besprijekorno, a informacije o njihovom dolasku i kretanju tokom boravka u BiH ostale su u najstrožijoj tajnosti.

Zbog velikog pritiska medija, Angelina i Brad ipak nisu otputovali u Dobrovnik iako su ih tamo očekivali, već u Tivat u Crnoj Gori.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)