HP: Prošireni portfelj ubrzava usvajanje i monetizaciju informacija

- Advertisement -

HP je danas objavio prošireni Big Data  portfelj, dizajniran tako da se omogući organizacijama sticanje boljeg uvida u vlastite podatke u realnom vremenu.

Prema istraživanju provedenom u ime HP-a, oko 60% anketiranih tvrtki će potrošiti najmanje 10% svog ovogodišnjeg proračuna, namjenjenog inovacijama, na Big Data .Istraživanje je također pokazalo, da je jedna od tri organizacije pogriješila u Big Data inicijativi. HP-ov poboljšani portfelj pruža potrebne usluge i rješenja kako bi se olakšala uspješna provedba ove inicijative, te omogućilo poduzećima da obrađuju sve veću količinu, raznolikost, brzinu i osjetljivost podataka koji mogu izazvati neuspjeh ove inicijative.

Kao pomoć organizacijama,HP je najavio HAVEn,anlitičku platformu Big Data, koja iskorištava HP-ov analitički softver, hardver i usluge kako bi stvorili novu generaciju big data-ready analitičkih aplikacija i rješenja.

“Big Data omogućuje organizacijama iskorištavanje ukupnih informacija,unutarnjih i vanjskih,u realnom vremenu. To omogućuje iznimno brzo donošenje odluka, što je rezultiralo jedinstvenosti i inovativnosti u služenju kupaca i društva,” kazao je George Kadifa, izvršni potpredsjednik, Software, HP. “HP posjeduje širinu i dubinu obje platforme i portfelj proizvoda kako bi se pomoglo poduzećima u otkrivanju moći Big Data.”  

big_data_image_1

HP nudi objedinjenu Big Data analitičku platformu

PROČITAJTE JOŠ:  Makedonac i Bosanac biciklima krenuli na hadž u Mekku

HAVEn kombinira provjerene tehnologije HP Autonomy, HP Vertica, HP ArcSight i HP Operation Management, kao i ključne inicijative, kao što je Hadoop, omogućujući klijentima i partnerima:

  • Izbjegavanje lock-in prodavača, arhitekturom koja podržava širok raspon analitičkih alata
  • Zaštititu ulaganja s podrškom za više virtualizacijskih tehnologija.
  • Ubrzanje s visoko optimiziranim hardverskim rješenjima.
  • Dobivanje 100%-tne vrijednosti informacije,uključujući strukturirane, polustrukturirane i nestrukturirane podatke, putem HP-portfelja sa više od 700 priključaka u HAVEn.

HP je također širi svoj Big Data portfelj novim mogućnostima koje pomažu klijentima izgraditi i upravljati svojim big data rješenjima.

Prvo integrirano big data analitičko rješenje izgrađeno na HAVEn je HP Operations Analytics, koji pruža uvid u sve aspekte IT operacija, tako da organizacija može osigurati razinu kvalitete usluge.Rješenje omogućuje organizacijama da učinkovito troše, upravljaju i analiziraju  IT operativnim podatcima iz raznih HP-ovih proizvoda, uključujući HP ArcSight Logger i HP Business Service Management portfelj, kao i druge izvore.

Da bi pomogao klijentima u angažiranosti i brzoj reakciji na tržišne prilike, HP Enterprise Services je predstavio HP Actionable Analytics usluge. Ova rješenja omogućuju klijentima implementaciju analitike i uvid u skriveno unutar velikih podataka, kao i pojednostavljenje ključnih organizacijskih procesa, kao što su ponude, nabave, lanac opskrbe, zalihe.

PROČITAJTE JOŠ:  Vozio prebrzo pa Mercedesom sletio u more

Da bi omogućio organizacijama izbjegavanje nedaća, te im pomogao u uspješnoj implementaciji velikih podatkovnih rješenja, HP Technology Services je proširio svoju Big Data Consulting Practice.Time osigurava optimalne IT infrastrukturne performanse, kao i podršku za sve veće podatkovne zahtjeve. Nova ponuda uključuje IT strategiju i arhitekturu, sistem infrastrukture i usluge zaštite koje omogućuju klijentima da usklade svoju IT infrastrukturu sa organizacijskim ciljevima,uz istovremeno postizanje usklađenosti s industrijskim standardima i državnim propisima.

HP je najavio i dva dodatna proizvoda koji će vam pomoći na putu:

  • The HP Vertica Community Edition— besplatni softver koji donosi istu funkcionalnost HP Vertica Analytics Platform Enterprise Edition, bez obveza ili vremenskih ograničenja.Omogućuje klijentima da  analiziraju do 1 terabajt podataka prije nego što ulože u enterprisewide rješenje.
  • The HP Autonomy Legacy Data Cleanup— rješenje koje pomaže klijentima analizirati nasljedne podatake, sniziti troškove i smanjiti rizik, iskorištavajući vrijednost big data. Uz ovo rješenje, organizacije mogu pristupiti informacijama, razumjeti ih i klasificirati, ali se i riješiti zastarjele i nepotrebne ostavštine, zadržavajući podatke koje smatraju vrijednim za proizvodne programe, saopćeno je danas iz HP-a.
- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Na tržištu BiH opasni toksini pronađeni u raženom brašnu

Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine je putem...

Maloljetniku koji je prijetio masakrom u školi u bh. gradu produžen pritvor

Vijeće Osnovnog suda u Trebinju produžilo je pritvor sedamnaestogodišnjem...

Pekar optužen za krijumčarenje migranata: Afganistance i Turčina preuzeo u Sarajevu

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv Duška...

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...