IT

HP ProBook 5320m: Slim Business Laptop

0
HP ProBook 5320m: Slim Business Laptop, Life.ba

HP ProBook 5320m: Slim Business Laptop, Life.baNa osnovu nedavnog uspjeha ovog proizvoda, HP je proširio svoju business notebook seriju predstavljanjem nove generacije ultra tankog HPProBook 5320m

Sa 23.5mm debljine i 1.7kg težine, HP ProBook 5320m je jedan od najtanjih HP-ovih business notebook-ova sa aluminijskih teksturama, 33,8 cm HD LED monitorom i prostranom tastaturom otpornom na tečnost. Tanki i lagani notebook nudi uštedu energije i odlične performanse. Korisnici mogu biti zadovoljeni izvedbama procesora Intel® Turbo Boost i Hyper-Threading Technology.

Također, uključuje i eksterni HP USB, CD i DVD drive te VGA port ili DisplayPort za povezivanje sa displejem ili projektorom.

HP ProBook 5320m uključuje integrisani HP Mobile Broadband  od Gobi-a, Wi-Fi Certified™ WLAN i Bluetooth® wireless tehnologiju. Ovo korisnicima omogućava da pristupe internetu, intranetu kompanjije ili važnim informacijama u pokretu.

Dizajniran da osigura naprednu business zaštitu, uštedu energije i olakša korištenje, HP ProBook 5320m uključuje i komplet HP ProtectTools kako bi korisnicima omogućio u tri jednostavna koraka značajke kao što su BIOS password, single log-on i credential manager koji upravlja šiframa za sajtove, aplikacije i fajlove.

U slučaju da notebook bude izgubljen ili ukraden, lični podaci su također zaštićeni sa drive enkripcijom i senzorom za otisak prsta te prepoznavanjem lica za lakšu autentikaciju korisnika.

HP ProBook 5320m sa BFRs i od PVC-a je napravljen da reduciran utjecaj na okolinu. Njegov ENERGY STAR® certified, EPEAT® Silver registered napravljen je od 90 % reciklirajućeg materijala.

Ovaj posljednji dodatak m-seriji uključuje i veliki raspon opcija Lithium-polymer baterije koja doprinosi njegovom tankom dizajnu.  Dodatna 6-ćelijska baterija korisnicima omogućava do 11 sati rada.

HP ProBook 5320m Notebook PC će biti dostupan u EMEA (Europa, Srednji Istok i Afrika) zemljama u julu 2010. sa početnom cijenom od 599 eura.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.