Dacia.ba: nova internet stranica

- Advertisement -

Rumunski proizvođač automobila Dacia je u skladu sa novom politikom transparentnijeg pristupa javnosti, za ljubitelje svojih vozila u Bosni i Hercegovini ažurirao svoju Internet stranicu www.dacia.ba, koja je pored veće preglednosti i informativnosti, postala jednostavnija za korištenje i pristupačnija širem krugu korisnika.

Potpuno nova Internet stranica, uređena u skladu sa aktuelnim normama rumunskog proizvođača, osjetno proširuje i poboljšava online komunikaciju sa svim postojećim i budućim korisnicima Dacia vozila u Bosni i Hercegovini. Na njoj se mogu naći brojne korisne korporativne informacije, sve informacije o modelima marke Dacia sa detaljnim cjenovnikom, pregledom opreme i tehničkim podacima.

PROČITAJTE JOŠ:  Pucnjava na Kovačima, na terenu jake policijske snage

Osim toga, tu su i kontakt podaci svih ovlaštenih koncesionara, te obavještenja o aktuelnim uslugama i akcijama za sve Dacia modele. Uz rastuću popularnost koju Dacia automobili uživaju na domaćim cestama, nova Internet stranica nesumnjivo će ih dodatno približiti bh. kupcima i tako pomoći u nastavku odličnih prodajnih rezultata Dacije na našem tržištu.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Požar u sarajevskom naselju: Na terenu dva vatrogasna vozila

U večernjim satima došlo je do požara u sarajevskom...

Slučaj nestale djevojčice Danke Ilić: Ko su uhapšeni u akciji FUP-a u Hadžićima?

Od izvora bliskih istrazi saznali smo imena uhapšenih u...

U Beogradu preminuo učenik nakon incidenta u školi

U Srednjoj zanatskoj školi u Beogradu je 18. marta...

Dijaspora je u BiH prošle godine poslala 3,79 milijardi KM

Iz Centralne banke Bosne i Hercegovine su objavili podatke...