IT

Dacia.ba: nova internet stranica

0
Dacia.ba: nova internet stranica, Life.ba

Dacia.ba: nova internet stranica, Life.baRumunski proizvođač automobila Dacia je u skladu sa novom politikom transparentnijeg pristupa javnosti, za ljubitelje svojih vozila u Bosni i Hercegovini ažurirao svoju Internet stranicu www.dacia.ba, koja je pored veće preglednosti i informativnosti, postala jednostavnija za korištenje i pristupačnija širem krugu korisnika.

Potpuno nova Internet stranica, uređena u skladu sa aktuelnim normama rumunskog proizvođača, osjetno proširuje i poboljšava online komunikaciju sa svim postojećim i budućim korisnicima Dacia vozila u Bosni i Hercegovini. Na njoj se mogu naći brojne korisne korporativne informacije, sve informacije o modelima marke Dacia sa detaljnim cjenovnikom, pregledom opreme i tehničkim podacima.

Osim toga, tu su i kontakt podaci svih ovlaštenih koncesionara, te obavještenja o aktuelnim uslugama i akcijama za sve Dacia modele. Uz rastuću popularnost koju Dacia automobili uživaju na domaćim cestama, nova Internet stranica nesumnjivo će ih dodatno približiti bh. kupcima i tako pomoći u nastavku odličnih prodajnih rezultata Dacije na našem tržištu.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)