(VIDEO) Policija tražila pripadnika kriminalnog klana, pronašla tri žene zakopane u bašti

- Advertisement -

Turska policija navodno je u kući Kotoranina Željka Bojanića, tokom pretrage za tijelom škaljarca Riste Mijanovića, pronašla tijela tri žene koje su služile kao prodavci droge, pišu turski mediji.

Kako navode turski mediji, u mjestu Sarijer u Istanbulu u bašti kuće koju su pripadnici turske policije navodno prekopala tri dana u potrazi za tijelom Riste Mijanovića, policija je pronašla tijela tri žene za koje se sumnja da su prodavale drogu.

Na društvenim mrežama osvanuo je i video na kojem se vidi kako policija okopava dvorište.

Za sada nije poznat identitet žena, a Bojaniću su lisice na ruke stavljene u Istanbulu zbog sumnje da je ubio škaljarca Ristu Mijanovića (33) i zakopao ga u dvorištu svoje vile u turskom gradu.

Policija je tada objasnila da je utvrđeno da je Bojanić, za kojeg pišu da je član organizovane kriminalne organizacije, došao u Tursku sa lažnim pasošem Sjeverne Makedonije izdatim na ime Jordan Andelev Belčev i da je boravio u njihovoj pokrajini.

PROČITAJTE JOŠ:  Prevrnulo se vozilo, ministar i pratnja pomagali povrijeđenima

– Narko-bos pod nadimkom „Boris“ uhvaćen je u Istanbulu pod sumnjom da je ubio srpskog državljanina Ristu Mijonovića. Policijske ekipe, koje su pretresle njegovo prebivalište, počele su sa radom zbog sumnje da je tijelo možda zakopano u bašti kuće. U ovu kuću u Sarijeru, gdje je bio vođa bande, došle su policijske ekipe. Tokom istraživanja koje su trajale tokom dana nije pronađen nikakav trag žrtve. Međutim, sa prvim svjetlom jutra, istraživanja su se nastavila. Utvrđeno je da je narko-bos u Tursku ušao sa lažnim pasošem pod imenom „Andelju Belču Džordan“. Željko Bojanić, za kojom se tragalo sa privele su ekipe istanbulske policije za borbu protiv organizovanog kriminala zbog sumnje da je izvršio ubistvo u ovoj kući – naveli su turski mediji.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...

Pojedine novčanice od 10, 20, 50 i 100 KM se povlače iz opticaja

Centralna banka Bosne i Hercegovine povlači iz opticaja novčanice...

Stravičan slučaj u Zenici: Policiji prijavljeno silovanje 16-godišnjakinje u parku pored škole

Informaciju o zastrašujućem slučaju u Zenici zgrozile su bh....