HronikaLife news

(VIDEO) Izazvala potpuni haos: Pacijentica se derala na sve u ambulanti

0
(VIDEO) Izazvala potpuni haos: Pacijentica se derala na sve u ambulanti, Life.ba

U posljednje vrijeme, uglavnom, se u javnosti govori o incidentima koji se dešavaju u zdravstvu na području Kantona Sarajevo.

Jedan od čitalaca portala Crna Hronika danas je snimio incident, u jednoj ambulanti, a, kako je kazao očevidac, ovdje je nesporazum i svađa nastala zbog pacijentice.

Naime, prema riječima prisutnih, pacijentica je došla da joj, kako navodi naš čitatelj doktorica propiše antibiotike, jer je, dan ranije povrijedila ruku i imala manji operativni zahvat.

– Sestra joj je pri prijemu pokušala objasniti da njena doktorica nije u smjeni, a druge dvije koje rade imaju na prijemu puno pacijenata. No, međutim pacijentica je počela da viče na sestru, prijeti joj kako će otići Sebiji Izetbegović, ako treba i tužiti ih. Sestra je pokušala smiriti situaciju, ali nije uspjela pa je predložila pacijentici da pita jednu od doktorica ako hoće da je primi – ispričao je očevidac.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Fotografije sa lica mjesta: Stravična saobraćajna nesreća odnijela još jedan život

Ona je poslije toga, ne osvrćući se na ostale bolesnike ušla doktorici bez pitanja i konsultacije da drugima koji su čekali svoj red.

– Ušla je doktorici, ona je pokušala da joj objasni da joj ne može na taj način propisati tražene tablete. Onda je pacijentica počela da galami i na doktoricu i prijeti kako će svi odgovarati zbog njene ruke. Nakon toga jedan od bolesnika koji je čekao svoje red ušao je u komunikaciju sa ženom koja je napravila problem svima koji su čekali, ali i osoblju.

PROČITAJTE JOŠ:  20 najlegendarnijih Ibrahimovićevih izjava tokom 24-godišnje karijere

Žena je izvrijeđala i starijeg muškarca koji joj se kulturno obratio, a sve je zabilježeno u video snimku, prenosi Hayat.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.