Hronika

Striptizeta ucjenjivala muškarca, on joj pripremio klopku s policijom

0
Striptizeta ucjenjivala muškarca, on joj pripremio klopku s policijom, Life.ba
Ilustracija

NA Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu podignuta je optužnica protiv 41-godišnje Zagrepčanke koja je optužena da je iznuđivala muškarca iz Zagreba prijeteći da će njegove eksplicitne fotografije poslati njegovoj obitelji i na njegovo radno mjesto.

Kako stoji u optužnici, ona je u više navrata od njega tražila isplatu novca, a kap koja je prelila čašu je bilo kada je zatražila 100 hiljada kuna.

Dotad joj je muškarac uplatio nešto više od 25 hiljada kuna, i to nakon što mu je poslala jednu fotografiju i prijetila da će je poslati dalje.

Početkom septembra 2022. muškarcu stiže poruka u kojoj piše da traži 100 hiljada kuna te da sam procijeni vrijede li fotografije toliko. Piše i da će kada dobije novac mobitel s fotografijama baciti u Savu.

PROČITAJTE JOŠ:  Državljanin BiH napravio haos u Njemačkoj: Imao lažnu dozvolu, alkohol i narkotike u krvi

On je tada sve prijavio policiji te je dogovoreno kako će joj namjestiti klopku.

U optužnici stoji kako su se našli u ugostiteljskom objektu u Zagrebu, međutim klopka je bila kompromitirana i obustavljena, ali žena je ipak bila privedena.

Zagrepčanka tvrdi da su njih dvoje bili u intimnoj vezi oko pet godina te da nije tražila novac od njega. Tvrdi da ima samo jednu njegovu sliku i da on ima više njenih eksplicitnih slika te da je sav novac koji joj je dao bio pozajmica.

Muškarac tvrdi da se sa ženom sastajao na adresi u Zagrebu otprilike jednom mjesečno od 2017. kada ju je upoznao u striptiz klubu gdje je radila kao striptizeta, do 2022. godine te da joj je to plaćao minimalno 5.000 kuna. Tvrdi i da joj je posuđivao novac te da je novac uplaćivao i na račun njenog maloljetnog djeteta.

PROČITAJTE JOŠ:  PUCAO SEBI U GLAVU? Užasan prizor uznemirio Banjalučane

Kaže da je 2022. počela od njega tražiti dodatan novac. Počela mu je prijetiti kada je to odbio, zvala je njegovu firmu i mamu, pa joj je zato nešto i uplatio, ali kada je zatražila 100 hiljada kuna sve je prijavio policiji.

Tužiteljstvo tvrdi da ima dokaze u vidu poruka koje mu je upućivala.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.