Strašno ubistvo u komšiluku: Izrešetan hicima iz vatrenog oružja

- Advertisement -

Ubojica Željka Hatlaka je, sumnjiči policija, Kristijan Stančić (44) iz Donjeg Cubinca, sela pokraj Križevaca. Iako varaždinska policija, koja je radila na ovom slučaju, u svojem izvještaju nije navela identitet privedenog muškarca kojeg se sumnjiči za teško ubojstvo iz koristoljublja, Jutarnji piše da se radi upravo o Stančiću, osobi s debelim policijskim dosjeom.

Kao što je Jutarnji pisao, policija je utvrdila da se radi o planiranom ubojstvu. Ubojica je 24. februara sačekao Željka Hatlaka ispred kuće u Varaždinu gdje je živio i izrešetao ga hitcima iz vatrenog oružja. Sakrio je tijelo, pokrao sve što je imalo bilo kakvu vrijednost i počeo rasprodavati ukradeno.

PROČITAJTE JOŠ:  Tijelo malene Danke Ilić još nije nađeno: U pritvoru preminuo brat jednog od osumnjičenih za ubistvo

U međuvremenu je i zbog drugih kaznenih djela 4. marta, i prije nego je policija 7. marta izvijestila o Hatlakovom ubojstvu, Stančić završio u istražnom zatvoru, gdje mu je 31. marta pridodana i kaznena prijava za teško ubojstvo. Policajci su tijekom istrage, pretragom imovine osumnjičenog, kod njega pronašli vatreno oružje kojim je ubijen Željko Hatlak.

O Kristijanu Stančiću u njegovom kraju nitko neće reći lijepu riječ: – Pokrao je i vlastitog oca, čovjeka u invalidskim kolicima, dok je on bio u bolnici. Inače, otac, bivši željezničar, sina nije puštao u kuću. Svi mi susjedi smo ga se klonili, niti u jednu kuću nije bio dobrodošao. Krao je što je stigao, mi to kažemo ‘oči vide, ruke nose‘. Ima sestru i brata koji su zaista sjajni i vrijedni ljudi, samo je on u obitelji problematičan

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Saobraćajna nesreća u Banjoj Luci: Povrijeđena žena

Večeras se u Banjoj Luci dogodila saobraćajna nesreća u...

Nesreća u Banjoj Luci: Radnik pao sa zgrade, teško je povrijeđen

Radnik V. S. iz Banja Luke teško je povrijeđen...

Ove godine na hadž putuje 2.225 državljana BiH

U organizaciji Ureda za hadž i umru Islamske zajednice...

Zbog kvara ne rade trolejbusi na relaciji Dobrinja – Hrasno

Zbog oštećenja trolejbuske kontakt mreže na Mojmilu, trolejbusi u...

Od Ibrahima Hadžibajrića oduzeti stan i garaža u Sarajevu

Po naredbi Kantonalnog suda u Sarajevu, danas su zaplijenjeni...