HronikaLife news

Policija traži oca monstruma, držao djevojčicu i izgladnjivao je

0
Policija traži oca monstruma, držao djevojčicu i izgladnjivao je, Life.ba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maljoljete osobe lica i kršenje porodičnih obaveza.

– Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obavjeste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 – poručili su iz MUP-a Srbije svojim građanima.

Podsjetimo, prije četiri dana dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je obavješten od strane policijskih službenika da je u PS Palilula došla Ivana L. (47) koja je prijavila nasilje od strane nevjenčanog supruga Uroša Pašajlića (37), koji joj je nanio vidne tjelesne povrede.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Divlje svinje šetale ispred psihijatrijske bolnice u Zagrebu

Naime, zamenik javnog tužioca je dao nalog da policijski službenici zbog hapšenja osumnjičenog oca nasilno uđu u stan, obzirom da niko nije otvarao vrata.

On nije bio u stanu, ali je pronađena djevojčica starosti osam godina koja je odmah upućena na ljekarske preglede i smeštena u Dom za nezbrinutu djecu, odakle je prebačena u dječiju kliniku radi daljih detaljnih pregleda, budući da je konstatovano da je dijete neuhranjeno i zapušteno.

PROČITAJTE JOŠ:  Pucnjava u Somboru: Ranjena dva pripadnika Žandarmerije i napadač

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca odmah je raspisana potraga za osumnjičenim Uroša Pašajlića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo Nasilje u porodici, potom Protivpravno lišenje slobode nevjenčane supruge, kao i da je izvršio krivično djelo Zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i Kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.