HronikaLife news

Maloljetni mladić kojeg su pretukla četiri Albanca se oglasio: Ništa mi nisu rekli, samo su me tukli i…

0

Lazar Milutinović (15), koga su jutros u Suvom Dolu pretukla četvorica Albanaca, pušten je na kućno liječenje, a dječak je izjavio da mu nije jasno zašto su ga napali.

“Jutros sam krenuo na posao i presreo me je auto. Rekli su mi nešto na albanskom, ja to nisam razumeo, spustio sam glavu i nastavio dalje. Oni su izašli iz auta, ja sam krenuo da bežim od njih, ali su me sustigli, uhvatili i onda su me šutirali i udarali gde su stigli. Ništa mi nisu rekli, samo su me tukli i uzeli su mi telefon iz jakne”, ispričao je Lazar za Kosovo onlajn.

PROČITAJTE JOŠ:  Objavljena prognoza do kraja februara: Sladić govorio o mogućnosti ekstremne hladnoće

Dodao je da mu se ovako nešto prvi put desilo i da nikad do sada nije imao problema sa komšijama Albancima, piše Crna-hronika.

Lazar je naglasio da ga je strah zbog napada i da mu nije jasno zbog čega je pretučen, dodajući “Da li im smeta što sam Srbin ili nešto drugo, stvarno mi nije jasno”. Lazarov otac Zlatibor je naveo da mu je u policijskoj stanici u južnom dijelu Kosovske Mitrovice rečeno da će biti preduzeto sve da napadači budu otkriveni, ali je poručio da u to ne vjeruje.

PROČITAJTE JOŠ:  Tragedija: Preminula 19-godišnja košarkašica


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)