HronikaLife news

Laktaši: Policija lišila slobode dva muškarca zbog ucjenjivanja bivših djevojaka

0
Laktaši: Policija lišila slobode dva muškarca zbog ucjenjivanja bivših djevojaka, Life.ba
Ilustracija

D.R. (37) i R.Z. (34) iz Laktaša uhapšeni su jer su porukama ucjenjivali djevojke sa kojima su bili u emotivnim vezama da će objaviti njihove kompromitujuće sadržaje.

Službenici Policijske stanice Laktaši, izvršili su kriminalističku obradu nad njima zbog sumnje da su počinili krivično djelo ucjena.

“D.R. se sumnjiči da je krivično djelo počinilo u prethodnom vremenskom periodu na način da je u određenom vremenskom periodu do 23.11.2022. godine, putem poruka ucjenjivalo oštećeno lice sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu”, navode iz PU Banjaluka.

PROČITAJTE JOŠ:  U požaru u Kiseljaku izgorjeli kladionica i slastičarna

Takođe R.Z. se sumnjiči da je krivično djelo počinilo u prethodnom vremenskom periodu na način da je do 29.11.2022. godine, takođe putem poruka ucjenjivalo djevojku sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu, piše Crna-hronika.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica.

PROČITAJTE JOŠ:  Neobičan oglas: Traže se glumci u filmovima za odrasle, iskustvo nije potrebno

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)