HronikaLife news

AVAZ SAZNAJE: U stanici policije izvršeno samoubistvo vezicom iz trenerke

0
AVAZ SAZNAJE: U stanici policije izvršeno samoubistvo vezicom iz trenerke, Life.ba
FOTO: Avaz/Ilustracija

U prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Centar Mostar, Policijske uprave Mostar u večernjim satima se, kako saznaje “Avaz”, dogodilo samoubistvo.

Kako je za Avaz potvrdio dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, samoubistvo vješanjem je počinio D. R. (38) iz Goražda. Suicid je, rekao nam je, počinjen između 18:15 i 19:15 sati.

Nakon uviđaja koji je obavljen na licu mjesta utvrđeno je da je samoubistvo počinio pomoću vezice izvučene iz trenerke. Potvrđeno nam je i da u tim prostorijama postoji i videonadzor te su poduzete sve neophodne mjere i radnje.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Musa se ozbiljno nameće kao pravi lider Real Madrida

D.R. je mostarska policija tokom dana u alkoholiziranom stanju privela u policijske prostorije nakon što im je prijavljeno da je u naselju Centar 2 narušavao javni red i mir.

U međuvremenu je tokom policijske obrade i provjerom podataka utvrđeno da je potjernicu za njim raspisao trebinjski sud zbog čega je i zadržan u policijskim prostorijama.

Njegovo ime se spominje u slučaju skrnavljenja nadgrobnih spomenika u Gradskom groblju u Gacku, odnosno, krađe mesinganih predmeta s njih, što se lani dogodilo.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)