Španjolka Laura se oglasila nakon koncerta s Halidom: Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci…

- Advertisement -

Mlada Španjolka Laura Marin bila je specijalna gošća Halida Bešlića na sinoćnjem koncertu u Zetri, a povodom toga se oglasila na svom TikTok profilu i zahvalila publici.

Marin je na svom TikTok profilu podijelila snimak na kojem se može vidjeti njena izvedba pjesme Zdravka Čolića “Pusti, pusti modu”, a uz koji se zahvalila publici. “Godinama pjevam sama s dezodoransom u ruci pred ogledalom, jučer sam prvi put čula glas publike. Neopisivo”, poručila je ova 19-godišnjakinja.

“Publiko, najveća hvala” Ovo je samo početak”, dodala je u opisu snimka.

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća na M-17: Saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom

Podsjetimo, nakon što je čuo njene obrade svojih pjesama, Halid Bešlić pozvao je mladu Španjolku da bude gošća na koncertu u Zetri. Legendarni bh. pjevač s Laurom otpjevao je sevdalinku “Moj dilbere”, a potom je ona sama zapjevala sarajevskoj publici.

“Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi. Laura je svijetla tačka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru sa menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri”, kazao je Halid uoči koncerta.

PROČITAJTE JOŠ:  Zeničkim rudarima počela isplata plata i toplog obroka

“Predivno je, konačno sam u Sarajevu. Ovo sanjam posljednjih devet godina svog života. Nervozna sam na najpozitivniji način. Bit ću ovdje četiri dana i najviše planiram da budem u Sarajevu”, izjavila je Laura po dolasku u Sarajevo.

Ova osamnaestogodišnjakinja je balkansku muziku prvi put čula kada je imala devet godina, a kada je napunila 14 godina odlučila je i naučiti naš jezik, piše Klix.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Otišao je veliki čovjek i humanista: Zbogom legendo

Sarajevo je izgubilo velikog humanistu. Svi oni koji nisu...

Od danas ponovo omogućene posjete KCUS-u

Posjete pacijentima u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS)...

Kod Bosanskog Broda pronađena petogodišnja djevojčica iz Njemačke koja je žrtva trgovine ljudima

Na području Bosne i Hercegovina, tačnije na prijelazu Bosanski...

Legendarni Mima Šiš iz kultne Audicije imao moždani udar

Glumac Jasmin Geljo, iz legendarne predstave Audicija pretrpio je...