Ratu Bake Praseta i Željke Mitrovića nema kraja: Baka pokrenuo peticiju da se ugasi ‘Zadruga’

- Advertisement -

Baka Prase i Željko Mitrović su započeli medijski rat unazad nekoliko sedmica. Naime, sve je započelo nakon Bakine izjave da mu Željko duguje novac.

Nakon lajva na Youtube-u koji je snimao najpoznatiji balkanski youtuber, sve kreće naopako. Prozivkama putem Instagrama, videima na Youtubeu, dokumentaracu na Pink televiziji i tužbama nema kraja.

Baka Prase je riješio da stane u kraj Željku Mitroviću, te je pokrenuo peticiju da se ugasi najgledaniji rijaliti u regionu – Zadruga.

Peticiju je dosad potpisalo skoro 104 hiljade korisnika, a da li će doći do gašenja rijalitija ostaje nam da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ:  U bureku pekare "Manja" u Vogošći pronađena svinjetina

“Jedan kriminalac, mafijaš, narkoman i pedofil, na čelu medijske imperije u Srbiji i na Balkanu, truje narod već 30 godina. Zaradjuje na lažima koje servira, i na sadržaju koji promoviše najveći blud i nemoral koji je ikada vidjen.”- napisao je Baka na peticiji, te dodao:

“Zadruga je rijaliti ispunjen nasiljem nad ženama, nacionalnom, rasnom i verskom netrpeljivošću, nasiljem nad muškarcima, pokušajima samoubistva, narkomanijom, seksom, seksualnim radnjama sa maloletnicama i prostitucijom. Sve to se servira da nacionalnoj televiziji, da bude što dostupnije, da mogu da otruju što više naroda, starog i mladog.”

PROČITAJTE JOŠ:  Nesreća u švicarskim Alpama: Troje poginulih u naletu lavine

“VREME je da se stane na put tom čoveku! VREME je da se stane na put lažima, bludu i nemoralu! VREME je da se stane na put ZADRUZI! VREME je za zdravije društvo! POTPIŠI DANAS DA BUDEŠ DEO PROMENE!”

Izgleda da su stvari postale ozbiljnije nego što su izgledale na samom početku, a koja će biti reakcija Željke Mitrovića na ovaj Bakin postupak možemo samo očekivati.

Peticija koju je pokrenuo Baka Prase se nalazi na linku.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) Jak požar u Sarajevu: Vatrogasci se bore sa stihijom u Novopazarskoj ulici

U večernjim satima u Sarajevu je došlo do požara. Pripadnici...

Sajam knjiga u Sarajevu okupiće 150 izdavačkih kuća i stotine autora

Međunarodni sarajevski sajam knjiga, koji se ove godine održava...

Sarajevo: Zmija na Alipašinom Polju, građani sumnjaju da je poskok

Građani Sarajeva u naselju Alipašino Polje su se požalili...