Cool Stuff

Tužio bivšu djevojku jer je nakon prekida zadržala psa: Morala je platiti odštetu

0
Tužio bivšu djevojku jer je nakon prekida zadržala psa: Morala je platiti odštetu, Life.ba

Skrbništvo nad kućnim ljubimcima velik je problem s kojim se susreću parovi na kraju veze i sve češće nalikuje borbama za skrbništvo nad djecom.

Djevojka po imenu Erin Confortini otkrila je da prolazi kroz pravu dramu nakon prekida s dečkom upravo zbog skrbništva nad psom.

Naime, bivši partner ju je tužio jer je ona zadržala psa. Sudskim postupkom zatražio je odštetu u iznosu od 5.000 dolara.

Na TikToku je ispričala da je s bivšim dečkom živjela oko godinu dana te da su posjedovali zlatnu retrivericu Bellu. Dvije sedmice prije prekida stalno su se svađali. Kad joj je sada već bivši dečko priopćio da prekida s njom, njoj je bilo stalo samo do toga ko će zadržati psa.

PROČITAJTE JOŠ:  Najviši muškarci su Nizozemci, evo na kom mjestu su Bosanci i Hercegovci

“Rekao mi je da je on uzima i da je nikada više neću vidjeti. Tražio je da se s njom pozdravim, nakon čega sam se ja rasplakala. Znao je da je to jedini način da me povrijedi. Nije mi dao psa pa sam pozvala policiju, a bivši mi je na kraju dopustio da je zadržim taj dan. Policija se nije htjela miješati i rekli su nam da se sami moramo dogovoriti oko toga ko će brinuti o Belli”, ispričala je na TikToku.

Erin se nadala dogovoru oko zajedničkog skrbništva, ali njezin bivši na to nije pristajao. Angažirala je i odvjetnika koji joj je pomogao sastaviti sporazum o skrbništvu nad Bellom, ali njezin bivši ga nije htio potpisati. Mjesec dana kasnije dobila je sudske papire, odnosno obavijest o tužbi koju je podigao njezin bivši partner.

PROČITAJTE JOŠ:  (VIDEO) Simpatično vjenčanje u Mostaru: Po mladu došao bagerom

“Platila sam mu kako bih sačuvala svoj mir i zadržala Bellu, iako sam oduvijek ja bila primarni skrbnik psa. Hranim je tri puta dnevno, kupam i vodim u šetnje. On nije učinio ništa i još traži novac”, zaključila je Erin priču oko svoje drame koju je doživjela tokom prekida.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.