Koliko ste zapravo ludi? Pogledajte na kom mjestu se nalazi vaš horoskopski znak

- Advertisement -

Nema sumnje da horoskop intrigira mnoge. Od ozbiljnih pa do manje važnih stvari. Ovom prilikom smo rangirali znakove od najmanje do najviše “ludog”.

12. RIBE

Ribe su u potpunosti pri zdravoj pameti i nemaju mentalne ispade. Istinoljubive su i drže do sebe, pa im se uvijek može vjerovati. Pravi su prijatelji i umiju da kažu “izvini” kad pogriješe, što ih čini najstabilnijim znakom horoskopa.

11. VODOLIJA

Veoma su tihe, ali vode zanimljiv i energičan život. Umiju da dođu do svog cilja bez stresa, iako su djetinjaste prirode. Ovaj vazdušni znak se ne plaši da otvori vrata nepoznatom.

10. OVAN

Ovnovi su umjereno luckasti. Hrabri su i sigurni u sebe. Uvijek su spremni za nove izazove koje im život nameće i tvrdi su kao kamen. Ovaj vatreni znak je pravi prijatelj i pratilac, vrlo odlučan i postojan. Znaju da budu “ludi”, pogotovo kad su u pitanju društvena jednakost i državni poslovi. Od njih očekujte pomalo blesave poduhvate.

9. BIK

Umjereno su ludi kao i ovnovi. Bikovi imaju veliko srce puno topline. Pažljivi su, liberalni, ali i tvrdoglavi. Biće vam na usluzi u radosnim situacijama, ali i onda kad imate loš dan. Znaju da se posvađaju sa konobarom ili obezbjeđenjem na uslasku u klub, i da izraze ludost kad je najmanje očekujete.

PROČITAJTE JOŠ:  U Jablanici zapaljeno vatrogasno vozilo koje je pokvareno stajalo na parkingu

8. VAGA

Kao i njihovo ime i simbol, Vage su uravnotežene, senzibilne, mirne i mudre. Njihova negativna strana se ispoljava kad jure za partnerom. Sigurno ćete primjetiti kad se Vaga bori za pažnju voljene osobe, pa očekujte neočekivano.

7. ŠKORPIJA

Škorpije ne otkrivaju ludost tako lako i veoma su rezervisane i distancirane. Nekad vam se može učiniti da su mirne, ali vas mogu razočarati i izdati. Strastvene su i odlični su ljubavnici, i neće prezati da izraze svoju seksualnost.

6. STRIJELAC

Strijelci odišu iskrenošću, slobodnim duhom i daju veliki značaj nezavisnosti. Svakako su ludi, pogotovo kad zbog svoje vjetropiraste prirode povrijede voljenu osobu.

5. RAK

Pošto Mjesec upravlja Rakom, raspoloženje ovog znaka se veoma često mijenja. Veoma su vjerni. Pravi su izbor za bračni život. Čas su hladni, čas topli, pa vam mogu poslati poruku kako vas vole najviše na svijetu, a onda sljedeću u kojoj su potpuno ravnodušni.

4. JARAC

PROČITAJTE JOŠ:  Prevrnulo se vozilo, ministar i pratnja pomagali povrijeđenima

Jarci su uspješni na poslovnom planu i veoma su odmjereni i posvećeni. Na svaku životnu situaciju reaguju mudro i brzo. Ne plaše se izazova. Imaju kontrolu nad svojim životom. Ili budite saglasni s njihovim stanovištem ili ih ostavite na miru.

3. LAV

Lavovi vole da se šale na tuđi račun. Vole i performans i buku, i samim tim da budu u centru pažnje što im je glavni životni cilj. Preferiraju da odu u obližnji bar i da se napiju. Nisu najprisebniji znak horoskopa i kotiraju se visoko na skali ludosti.

2. DJEVICA

Kod njih sve mora da bude pod kontrolom. Čuvaju mnogo informacija u svojoj memoriji i predano rade na tome kako bi ostvarile perfekciju. Neće prezati da preuzmu tuđe zasluge. Sijaju u veoma stresnim situacijama i nebitno im je da li će nekoga “gurnuti pod autobus” kako bi ostvarili svoj cilj.

1. BLIZANAC

Zlatni orden za najluđi znak. Neodlučan je, ali može biti nevjerovatno zabavan i voditi glavnu riječ na proslavi ili kakvom događaju. Za skoro sve Blizance, život je žurka; neprekidni put otkrivanja radosti življenja. Vole da provode vrijeme po klubovima.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Umro je makedonski kralj nogometnih namještaljki Velibor Džarovski

U 75. godini nakon kratke bolesti preminuo je Velibor...

Ubica Farisa Pendeka se smijao danas u sudu, prijatelji ga snimali za mreže

Ademu Šumanu, ubici Farisa Pendeka, danas je produžen pritvor...

Legendarni golman Veleža Enver Marić doživio saobraćajnu nesreću

Do sudara dva automobila marki Golf i Ford došlo...

Ubici Farisa Pendeka produžen pritvor za još tri mjeseca

Osumnjičenom za ubistvo Farisa Pendeka, Ademu Šumanu, produžen je...