YSL Beauté – Kolekcija Holiday 2020. DRESS ME WILD

- Advertisement -

Mladost. Odvažnost. Luksuz s dozom divljine u sebi…

Zlato i šljokice oduvijek su bili sastavni dio marke Yves Saint Laurent. Od kultne kolekcije visoke mode jesen/zima 1982.–1983. do prepoznatljive leopard teme koja se može vidjeti danas, YSL Beauté podivljao je za dozom mačkastog koju uvodi u obliku leopard uzorka. Uvijek prepoznatljivo. Provokativni klasik.

Izdanje Holiday 2020. spaja ove dvije karakteristike, na taj način odajući raskošnu počast kultnom uzorku brenda YSL. Blagdanski, iznimno ženstven, vruće crveni parfem Black Opium edicije.

Novi dizajn kreiran da oslobodi ženu koja utjelovljuje istinski duh brenda Yves Saint Laurent: slobodnu i uvijek spremnu na pravu divljinu, kako u odijevanju, tako i na zabavi. Jer ona ima instinkt za eksces. 

Divlja zabava uz Black Opium i Zoë Kravitz

Elegantna i snažna u svojoj crnoj baršunastoj košulji, koja predstavlja esencijalni dodir ženstvenosti Yvesa Sainta Laurenta, kreće se poput mačke. Njezin svjetlucavi smokey eye stil istovremeno je očaravajući i snažan. Provokativna. Pomalo opasna. Jeste li spremni slijediti je u noć?

Uz neodoljivu privlačnost pulsirajućeg crvenog svjetla magnetskih vrata – je li to krug s bočice parfema Black Opium koji je vodi u noć? – samopouzdano ulazi u beskrajne hipnotične i blještave crvene hodnike s ogromnim sjajnim zvučnicima i ogledalima.

Ona je Zoë Kravitz, žena sa stavom u novoj blagdanskoj kampanji mirisa Black Opium.

Blagdanska zabava s najluđim raspoloženjem ove sezone. Strogo povjerljivo. Potpuno divlje.

Dok ulazi u crvenu špilju prepunu noćnih stvorenja sa svjetlucavim šljokicama, sve su oči uprte u nju. Plesači se pomiču, stvarajući prolaz. Ona očarava. Ona je odlučna. Ona ima misiju.

Dolazi u središte zabave i ulazi u crveni krug. Sama. Ona je ta koja ima kontrolu. Njezinu će lovu uskoro doći kraj: polako se otkriva objekt kojem cijelo vrijeme teži. Ogromna skulptura u obliku piramide koja se sastoji od svjetlucavih, vatreno crvenih zvučnika. Futurističko božićno drvce prepuno primamljivih darova…

Tu je i dar za nju. Jedina stvar za kojom žudi… Njezin Black Opium Eau de Parfum.

U suptilnom hommageu originalnoj kampanji za Opium iz 1977. koja je snimljena u azijskom salonu Yvesa Sainta Laurenta, Zoë se udobno smjestila na baršunasti kauč. Opuštena i zadovoljna, raspršuje svoj Black Opium, ekstatično udišući preplavljujući miris crne kave za novi nalet energije, prožet očaravajućim bijelim cvijećem.

Jedno nanošenje mirisa Black Opium i zabava postaje divlja. Neodoljivo je privlačna dok se njiše natrag prema neukrotivoj masi. Pogledi se susreću. Glave se okreću. Tijela se dodiruju. Zabava je na vrhuncu. Stvorenja noći njezina su pratnja. Dok glazba tutnji, ona senzualno pleše na najluđoj zabavi godine pod vruće crvenim svjetlima kluba Black Opium u velikom crvenom krugu koji predstavlja dizajn bočice.

Ona je kraljica zabave. Središte pozornosti, gleda vas ravno u oči. Ne boji se istaknuti se. Živi na rubu jer odvažnost je njezin način života.

„Snaga i cilj dvije su ključne riječi kojima se može opisati Zoë. Njezin govor tijela ne može biti izravniji: ona ima misiju. Sve se svodi na privlačnost između nje i bočice, na kombinaciju ta dva elementa koja prenosi snagu noći mirisa Black Opium. Njezin prodoran pogled, taj snažan i odvažan pogled, sve nas poziva da joj se pridružimo na njezinu putovanju.”

Nabil Elderkin, fotograf kampanje za tisak mirisa Black Opium 

Podivljajte za izdanjem Holiday 2020. mirisa Black Opium Eau de Parfum

Najodvažnija bočica dosad u novom ruhu divljine i boji čistog seksipila…

Izdanje Holiday 2020. kultnog mirisa marke Yves Saint Laurent postaje odvažnije nego ikad svojim svjetlucavim crvenim leopard uzorkom na klasičnoj blistavoj crnoj bočici. Odražavajući pulsirajuću energiju zabave, tople nijanse mirisa svijetle u okruglom prozirnom središnjem dijelu bočice.

Miris u novoj seksi bočici jest kultni i originalni Black Opium Eau de Parfum. Orijentalni gurmanski parfem nove generacije obogaćen prvom, neodoljivom i preplavljujućom notom mirisa crne kave u ženskom parfemu s opijajućim mirisom bijelog cvijeća arapskog jasmina i apsoluta cvijeta naranče. Nalet čiste energije za instinktivnu, urbanu heroinu, obavijen vanilijom i noćnim pačulijem. 

Dress Me Wild s parfemima kolekcije Holiday 2020.

Za izdanje Holiday 2020. Yves Saint Laurent Beauté pripremio je darove koji kombiniraju odvažan, animalistički stil visoke mode s varijacijama uzorka mladunčeta leoparda u blagdanskim bojama zlatne i crvene. Za sve blagdanske zabave htjet ćete se dočepati tri naša kultna mirisa: Black Opium, Libre i Mon Paris.

Novi i već prepoznatljivi Libre Eau de Parfum dolazi obavijen u tkaninu s uzorkom leoparda te čini neodoljivi poklon. Sa seksi kul cvjetnim mirisom na ivici između istinski muževne lavande i iznimno ženstvenog cvijeta naranče, ovaj parfem oslobađa instinkte uz crne točke leoparda na zlatnoj podlozi parfema i odvažni zlatni i naopako okrenut logotip Cassandre. To je najtraženiji poklon ovih blagdana.

Mon Paris Eau de Parfum, s vrtoglavim notama sočnog crnog ribiza, očaravajućim kužnjakom i bijelim pačulijem, ima odvažnu crno-zlatnu mašnicu oko vrata, dok je gornji dio bočice prekriven zlatnim šljokicama.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...