Wu-Tang Clan imaju svoju liniju ruževa

- Advertisement -

Američka kozmetička kuća Milk početkom ovog mjeseca je objavila vijest o pomalo neobičnoj saradnji sa hip-hop legendama Wu Tang Clan.

Legendarni hip hoperi iz New Yorka – RZA, Ol’ Dirty Bastard, Method Man i Ghostface Killah udružili su snage sa poznatim brendom za ljepotu kako bi kreirali limited edition kolekciju vegan cruelty-free ruževa, a dio kolekcije čini i 24-karatno zlatno ogledalce.

RZA i njegova supruga Talani Diggs su osmislili cijelu kolekciju od osam nijansi inspirisanih kineskom kulturom, ali i Wu-Tang fanovima, ili Wu-ratnicima kako ih oni sami često nazivaju, a nazivi su uzeti iz I Ching – drevne knjige kineskih učenja.

PROČITAJTE JOŠ:  Pileća prsa i zdrava ishrana

Ruževi dolaze u zlatnom pakovanju ukrašenom zlatnim zmajem, a posebno za ovu saradnju osmišljen je i poseban logotip koji predstavlja kombinaciju Milkovog logotipa i kineskog simbola za ljepotu, zajedno sa prepoznatljivim slovom W koje predstavlja Wu Tang Clan. Zaštitno lice kampanje je atraktivna glumica i model Teyana Taylor.

Formula ruževa je obogaćena lotosovom vodom, cvijetom trešnje i ginsengom koji usnama pružaju zaštitu od slobodnih radikala, a dolaze u tri završetka – sjajni, mat i šljokičasti.

PROČITAJTE JOŠ:  Recept: Kinder kolač

Cijena jednog ruža iznosi 55$ po komadu ili 440$ za cijeli set, a kompletna linija je već puštena u prodaju.

 

 

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...