[video - foto] Farmasi „The Nudes“

- Advertisement -

Nova kolecija Farmasi tečnih mat karmina The Nudes dostupna na bh. tržištu

Farmasi The Nudes – ozbiljna konkurencija crvenom ružu

U ugodnoj atmosferi Sky Lounge-a hotela Marriott u Sarajevu održana je promocija nove palete Farmasi tečnih mat ruževa The Nudes kojoj su prisustvovali predstavnici brojnih medija, modni i beauty influenseri i ljubitelji Farmasi branda.

Nova linija inspirisana je ljepotom žena našeg regiona. Šest ruževa promoviše šest uspješnih i lijepih Farmasijevih liderki iz šest zemalja bivše Jugoslavije, pa iako je svaka posebna na svoj način, zajedno komuniciraju jedinstvenu cjelinu.

Skin, Candy, Au Naturel, Goddess, Brave i Confident nazivi su novih neutralnih nijansi koje je za Farmasi Adriatic osmislila vizažistica Ema Handžar. Ema je na promociji naglasila da je riječ o bojama koje odgovaraju tenu i stilu svake žene. Njen kolega Sanjin Egon posebno je istakao postojanost boje uz prijatnu mekoću usana kao najveće prednosti novih mat ruževa.

PROČITAJTE JOŠ:  Savjeti poznatog nutricioniste o ishrani tokom ramazana: Ne preskačite sehur, iftar podijelite na dva dijela

Svoje utiske o snimanju i novim nijansama sa prisutnima je podijelila i Lejla Čičko, liderka iz Farmasi BiH i jedno od lica sa naslovnice.

Fotografije za kampanju potpisuje Nađa Berberović – Dizdarević, a uz Sanjina Egona za make up je bila zadužena i Renata Ponjević.

„Zanimljivo je da je The Nudes linija osmišljena u Farmasi Adriatic produkciji specijalno za ovaj dio Evrope, ali je prepoznata kao globalan potencijal i bit će plasirana internacionalno u više od 60 zemalja svijeta. Ovaj potez smatramo velikim uspjehom, kada vlastitim, domaćim snagama kreiramo make up trendove“, istakla je Aleksandra Vižin, direktorica marketinga za Farmasi Adriatic.

PROČITAJTE JOŠ:  Pileća prsa i zdrava ishrana

Nakon oficijelnog predstavljanja The Nudes linije Farmasi je organizovao donatorsku akciju tokom koje su prikupljana sredstva za podršku akciji Let’s do it – milion sadnica za jedan dan, koju u BiH zajednički realiziraju udruženja građana Ruke iz Sarajeva i Mozaik prijateljstva iz Banjaluke.

Ovo nije prvi put da Farmasi, u skladu sa njihovim brand usmjerenjem koje podrazumijeva proizvodnju biorazgradivih proizvoda bez štetnih materija po ljude i okolinu, nastoji podići nivo svijesti javnosti o zaštiti životne sredine. Više informacija kao i aktuelni katalog potražite na www.farmasi.ba.

Izvor: Farmasi

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Recept: Kinder kolač

Biskvit: 200 g čokolade za kuhanje 100 g mliječne čokolade 150 g...

Pileća prsa i zdrava ishrana

Pileća prsa odličan su izbor ako pokušavate povećati unos...

Koje su to zdravstvene koristi aronije?

Aronija nudi mnoštvo zdravstvenih koristi i smatra se jednim...