Valentino beauty: Otkrijte dašak Rima s novim Valentino Born in Roma Coral Fantasy mirisom

- Advertisement -

Valentino Garavani i Giancarlo Giammetti su 1960. u Rimu osnovali Maison Valentino, talijansku modnu kuću koja se odlikuje romantičarskim elementima, bojama i vrhunskim dizajnom, a koja je postala poznata po svom međunarodnom modnom utjecaju.

Pod vodstvom kreativnog direktora Pierpaola Picciolija od 2016., Maison Valentino stvorio je estetiku izuzetne suvremenosti i ljepote. Kombinirajući inovaciju s tradicijom, visoku modu s uličnom kulturom, različite svjetove s različitim vremenskim razdobljima, intuiciju s nasljeđem, Valentino Pierpaola Picciolija utjelovljenje je istinske harmonije.

Valentino Beauty došao je na ovaj svijet neopterećen konformizmom. U sklopu novog svjetskog licenciranog partnerstva s društvom L’Oreal, Maison Valentino stvara ljepotu koja vam, poput dječje igre, pruža mogućnost da sanjate iznova. To je vizija definirana nerazdvojivošću ljepote, boje i uključivosti, kojom je Pierpaolo Piccioli učinio kuću Valentino ključnim dijelom suvremene kulturne scene.

PARFEM JE POZIV DA SVAKI DAN SLAVITE SEBE I SVOJE „JA” I U SVOJEM PREDSTAVLJANJU DOČARAVA RIM KAKAV ŽIVI I POSTOJI U MISLIMA BRENDA VALENTINO BEAUTY.

ŠTO AKO MIRIS MOŽE PROBUDITI VIŠE OSJETILA?

BORN IN ROMA linija mirisa za nju i njega nudi čaroliju Rima na dlanu.
Započela je svoju priču s Valentinovim rodnim gradom: Rimom. Sjećanja na prošlost, kultura i estetika prekrivaju zidine grada, dok su rimske ulice simbol slobode misli.

Savršena podloga za stvaranje avangardne mirisne priče u kojoj glavnu ulogu osim Rima igraju ARISTOPUNKERI.

Tko su oni?  To su svi koji obično čine izvanrednim. Okarakterizirani kao ponosni na svoje korijene, kulturu i vrednovanje različitosti. Dijeleći ljepotu individualnosti, naslijeđena kultura se iznova vidi.
Prema riječima kreativnog direktora modne kuće Valentino, Pierpaola Picciolia:

“NE MORAŠ BITI ROĐEN U RIMU DA SE OSJEĆAŠ KAO RIMLJANIN”.

BORN IN ROMA je miris za generaciju koja prihvaća raznolikost, cijeni osobnosti i voli ih slaviti u krugu dragih ljudi. Miris koji istovremeno predstavlja posjedovanje veličanstvenosti prošlosti i slobodu misli modernog života. Polažući pravo na naslijeđe, ali stvarajući vlastita pravila.

Mirisna kolekcija Born in Roma predstavlja sve čari Rima. Svaki od tri mirisa predstavlja jedno doba dana u Rimu. Born in Roma Pink predstavlja izlazak Sunca koji budi sva osjetila i koji nas tjera da pogledamo na život nekim drugim očima.

PROČITAJTE JOŠ:  Bajramska poruka reisa Kavazovića: Molitvom se prisjetimo braće i sestara u Gazi i Ukrajini

Uz ružičastu, žuta je boja koja se najviše povezuje s Rimom i njezina je priča utkana u samo tkanje ovoga grada. Nju predstavlja linija Born in Roma Yellow Dream koja je svojevrstan dijalog između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Danas predstavljamo Born in Roma Coral Fantasy, poziv na sanjarenje i ostvarenje snova u sumrak dana, zlatni sat.

Rim, u sumrak. Kako nebo postaje sve mračnije, dan se pretvara u noć i grad se mijenja. Prelazeći ulice, današnji Rimljani pronalaze svoja mjesta na terasama na kojima će provesti večer. Nebo se iznenada mijenja te grad i njegova mitska arhitektura postaju okupani koraljno-narančastim sjajem – pozadinskom bojom poput nijedne druge.

To je zlatni sat. Magija može početi. Valentino vas poziva da uživate u ovom trenutku.

Zlatni je sat mirisna inspiracija za Coral Fantasy, najnoviji miris kolekcije Born in Roma. Grad vibrira snagom obnovljene energije, inspirativnije i snažnije. Ovaj zlatni sat poziva sve da se obnove, da izraze svoju osobnost i oslobode svoje snove, želje i sanjarije. Born in Roma Coral Fantasy, fantastični svijet koji vas čeka.

BORN IN ROMA – CORAL FANTASY DONNA

Kako bi energiju ove boje prenio u miris, Valentino je angažirao parfumere Nadège Le Garlantezec i Jacquesa Hucliera. Započinjući svoje mirisno putovanje u rimskom zlatnom satu, stvorili su voćni cvjetni trag rođen u tom jedinstvenom koraljno-narančastom sjaju, prolazeći kroz Valentinov trio inspiracije: Color, Cool, Couture.

Kako bi utjelovila trenutak kad se nebo po prvi put ispuni koraljnim svjetlom, esencija naranče budi osjetila pri buđenju svijetle živahnosti. Energija note kivija podiže sočne note naranče bojom i blistavošću te daje svježinu koja simbolizira zaigrani potencijal svijeta dok Rim ulazi u noć.

Prenoseći užarenost nebeskog sjaja, koncentrirani superekstrakt španjolskog jasmina, podrijetlom iz Indije, miješa se s mošusnom i puderastom cvjetnom notom esencije ambrette. Cvjetno srce prenosi svu senzualnost i osobnost koju zlatni sat počinje otkrivati.

Živahna i kremasta nota esencije teksaške cedrovine, čija se drvenost postepeno obavija u slatki puteni završni sjaj bijelog mošusa. Snažno i senzualno buđenje koje ilustrira snagu elemenata. 

PROČITAJTE JOŠ:  Obilježen Dan narcisa u Sarajevu: Defile bajkera i žena oboljelih od raka dojke

BORN IN ROMA – CORAL FANTASY UOMO

Kako bi interpretirao intenzitet boje ovog trenutka u miris, Valentino je angažirao parfumere Nicolasa Beaulieua i Jeana Christophea Héraulta. Inspirirani svijetlo-tamnim kontrastom zlatnog sata, par je proizveo orijentalno-voćni miris s drvenastim tonovima, ponovno prolazeći kroz Valentinova poglavlja Color, Cool, Couture.

Kako bi utjelovila trenutak kad se nebo po prvi put ispuni koraljnim svjetlom, esencija naranče budi osjetila pri buđenju svijetle živahnosti. Energija note kivija podiže sočne note naranče bojom i blistavošću te daje svježinu koja simbolizira zaigrani potencijal svijeta dok Rim ulazi u noć.

Podrijetlom iz Provanse, aromatična lavanda miješa se sa cvjetnim, kamforovim notama muškatne kadulje, a zajedno su posvijetljene geranij burbonom s Madagaskara. Ovo svježe, aromatično srce ilustrira snagu ovog svjetla.

Završna nota dimnog jantarnog duhana ostavlja završni sjaj nezaboravnog šarma. Esencija pačulija s Balija i vetiver s Haitija zagrijavaju ovaj apsolut duhana kamforovim, drvenastim zemljanim mirisom. Simbolizirajući živopisni intenzitet same boje naranče, ova snažna nota iskušenja izražava zavodljivost svojim mnoštvom fantazija.

Inspirirana uzorcima uklesanima u kamen rimskih palača i izvorno dizajnirana za kožne proizvode, zakovica je danas postala kultni simbol marke Maison Valentino. Presijavajući se na šavovima torbe, reveru ovratnika košulje ili kopči sandale, punk odvažnost zakovice prepoznatljiva je za Valentino.

Tipična zakovica daje oblik krivinama i linijama bočica Donna i Uomo, ponovno otkrivenih u koraljnom svjetlu rimskog zlatnog sata. Ove prizme svjetla raspršuju koraljno-narančaste nijanse kako bi dozvale jedinstveni sjaj neba, vizualnu referencu ovog trenutka i poziv da ga zgrabite.

U ovom novom poglavlju priče Born in Roma, Adut Akech i Anwar Hadid hodaju rukom pod ruku jedan dan u Rimu. Od magičnog izlaska sunca uz Born in Roma do sunčanog poslijepodneva u tajnim vrtovima rimske palače uz Yellow Dream i sada, u zlatni sat, par stoji u podnožju fontane Acqua Paola promatrajući grad dok nebo poprima koraljne boje.

Za nju, za njega, za sve, Born in Roma poziv je da se potpuno izraze, ispune svi snovi, želje i sanjarije, bilo gdje na svijetu, u bilo koje doba dana.

Otkrijte više:
https://www.valentino-beauty.co.uk/fragrances/women-s-fragrance/born-in-roma-coral-fantasy/born-in-roma-coral-fantasy-for-her/MPL01751.html

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Maloljetniku koji je prijetio masakrom u školi u bh. gradu produžen pritvor

Vijeće Osnovnog suda u Trebinju produžilo je pritvor sedamnaestogodišnjem...

Pekar optužen za krijumčarenje migranata: Afganistance i Turčina preuzeo u Sarajevu

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv Duška...

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...