BeautiFUL 2022 – Drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u Bosni i Hercegovini

- Advertisement -

BeautiFUL 2022 – jedan od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji će se prostirati na 8.000 m2, bit će održan 4. i 5. juna u Sarajevu u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar.

Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te da imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i za kupovinu proizvoda.

Na sajmu će biti upriličeni masterclassovi poznatih vizažista Ines Jarak i Dušan Lazić Laza. Peđa Filipović priprema masterclass pod nazivom “Holistička masaža-kruna Wellness & Spa koncepta”. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju.

PROČITAJTE JOŠ:  Muškarac izgorio u požaru kod Busovače

Brill Cosmetix će raditi masterclass pod nazivom “Soft ombre/new age/by Smaragda Jaganjac”. Tu je Edukacija by Nevena Marjanović – Crystal Nails, prezentacija proizvoda i noviteta by Reviderm te Prezentacija by BeYouTechnology.

Također, takmičenje u nail artu koji predvodi Magnetic nails d.o.o., masterclass Irfana Tepića i Saja Majstora koji pripremaju odličnu zabavu u želji da svo svoje znanje prenesu budućim kolegama.

Savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem priprema show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene. Sead Nunić, frizer i ekspert za plave boje priprema odličnu edukacije za sve frizere, te mnoge druge edukacije i prezentacije.

PROČITAJTE JOŠ:  Nasilje u Splitu: Dvije tinejdžerice na ulici brutalno maltretirale treću

U sklopu sajma bit će održane i konferencije za krajnje korisnike: konferencija ”Proširene vene i kapilari”, konferencija ”Nutricionizam: Preharana i zdravlje”, te konferencija ”Dentalna medicina u estetici”. Također, bit će održano i besplatno druženje za sve žene naziva: „Žene u savremenom dobu“, a gosti su: Samra Menzilović, Ines Jarak i Isidora Čarapina.

Bogat sadržaj, akcijske cijene, odlični popusti, konferencije i sajmovi, radionice, te nagrade samo su dio sadržaja. Ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba, saopćili su organizatori

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

Jeste li znali da umivanje lica nije nužno dobra stvar

Previše umivanja tokom dana donosi više problema nego benefita....

VSTV BiH imenovao nosioce pravosudnih funkcija

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV...

Lijepa vijest: Za samo 19 sati prikupljena sredstva za liječenje djevojčice Amine iz Bugojna

Zbog bolesti, 19-godišnja Amina Zjakić iz Bugojna potpuno je...

Podignuta optužnica protiv advokatice Vasvije Vidović

Tužiteljica iz Odsjeka za korupciju Tužiteljstva BiH, podigla je...

U Gornjim Živinicama pronađeno tijelo 50-godišnjeg muškarca

Policijskoj stanici Živinice, prijavljeno je da je u mjestu...