AutomotoLifeLife news

SRCE BOSANSKO: Porodica iz Kaknja ugostila vozača iz Turske

0
SRCE BOSANSKO: Porodica iz Kaknja ugostila vozača iz Turske, Life.ba

Na putu ka kakanjskim Ponijerima danas je došlo do nezgode kada se zaglavio kamion kojim je upravljao turski državljanin.

Nakon nekoliko sati borbe i blokade, kamion je izvučen, a porodica iz Kaknja vozaču je ponudila toplu večeru, tuš i konak prije daljeg putovanja.

Veoma težak dan za turskog vozača šlepera koji je danas zbog snijega zapeo na putu ka kakanjskim Ponijerima završio je nezaboravno, a o tome će sigurno pričati svim kolegama i porodici u svojim budućim vožnjama širom svijeta.

Naime, vozaču je kakanjska porodica, nakon veoma teškog dana, ponudila smještaj za noćenje, a to su prepoznale i njegove kolege koje su se na Facebook stranici Teretnjaci.ba objavom iskazali zahvalnost porodici.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Naručila kafu u Splitu, pa ostala frapirana cijenom

“Nakon što je ostao zarobljen u snijegu na Ponijerima, jedna kakanjska porodica je turskog vozača ugostila. Naš kolega će ostati na konaku u Kaknju u toplini jednog porodičnog doma! Vrel tuš, večera, društvo, miris rahatluka…. Neke stvari se ne kupuju novcem niti ova naša neiskvarena duša! Porodica ako se složi, podijelili bismo fotografije nasmijanog kolege. Mi smo se uvjerili. A poruku iz svega ovoga izvucite sami”, stoji u objavi na Facebook grupi Teretnjaci.ba.

PROČITAJTE JOŠ:  (FOTO) Uhapšen osumnjičeni za napad kod Višegrada, poznat njegov identitet

Na kraju su dodali da su svi ljudi, ali da je rijetko ko čovjek.

Brojni pratioci stranice pohvalili su ovaj potez kakanjske porodice, a svi su se složili da u BiH zaista, još uvijek, žive dobri ljudi.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)