Renault besplatan pregled u Shopping centru Džananović u Zenici

- Advertisement -

Nakon uspješno provedenih akcija u Tuzli i Sarajevu, Renault je i za vlasnike svojih vozila u Zenici, pripremio akciju besplatnog pregleda i dijagnostike automobila.  Servisna akcija, organizovana u saradnji sa Autocentrom Beganović, ovlaštenim Renault koncesionarom, će biti održana 27. i 28. marta 2010. godine u Shopping Centru Džananović u Zenici.

Svi vlasnici Renault vozila koji za vrijeme trajanja akcije posjete ovaj centar, imaju izvrsnu priliku da im Renaultovo stručno osoblje izvrši besplatan pregled vozila. Ukoliko se prilikom pregleda, detektuju dotrajali ili oštećeni dijelovi, vlasnici vozila će zamjenu istih moći izvršiti u prostorijama Autocentra Beganović i to po vrlo povoljnim cijenama. Rezervni dijelovi koji se trenutno ne nalaze na lageru će biti dostavljeni i ugrađeni u roku od 7 dana, uz specijalan poklon vlasniku vozila.

PROČITAJTE JOŠ:  U požaru u Zenici izgorjele majka i kćerka

Navedenom servisnom akcijom, Renault dokazuje koliko polaže napora u zadovoljstvo svojih kupaca i koliko pomaže vlasnicima Renault vozila da ugradnjom originalnih rezervnih dijelova zadrže sve kvalitete i sigurnost svojih vozila. Vrijedi napomenuti da se navedena akcija odnosi i na sva Dacia vozila.

Vidimo se u Shopping Centru Džananović u Zenici 27. i 28. marta 2010.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...