Automoto

Prvi ovogodišnji Speed day

0
Prvi ovogodišnji Speed day, Life.ba

Prvi ovogodišnji Speed day, Life.ba

Šest sati jurnjave grobničkom pistom uz precizno mjerenje vremena očekuje vozače i posjetitelje u četvrtak, 25. ožujka s početkom u 11.30 sati, na prvom ovogodišnjem Speed day susretu. Riječ je o manifestaciji u kojoj je cilj uživati u jurnjavi legendarnom trkaćom pistom dok se vremena ispisuju iz kruga u krug.

Odličan provod za adrenalinske ovisnike koji strast za brzinom imaju priliku ispucati na najsigurniji i najzabavniji način, a sve to u društvu istomišljenika.

Da bi doživjeli adrenalinsko iskustvo, vozači ne moraju imati trkaći, pa čak niti sportski automobil. Uvjet za sudjelovanje je tek tehnički ispravno vozilo i vozačka dozvola. Posjetiteljima je besplatno dozvoljen boravak u predstartnom prostoru, otkud mogu uživati u atraktivnim nadmetanjima i razgledavati najbrže automobile u zemlji.

Rekord Speed daya drži Dalibor Opačak, vozač Nissana 350 Z koji je ujedno i pobjednik prošlogodišnje sezone odvezavši najbrži krug za 1:41.660 minuta, što je bilo prebrzo čak i za dotad uvjerljivo najbržeg Marina Čolaka u BMW-u 335ci.

Izvor: PunGas.com

[nggallery id=28]


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)