Automoto

Peugeot Road Show 2010: Nakon Mostara, Tuzla, Banja Luka, Sarajevo i Doboj

0
Peugeot Road Show 2010: Nakon Mostara, Tuzla, Banja Luka, Sarajevo i Doboj, Life.ba

Peugeot Road Show 2010: Nakon Mostara, Tuzla, Banja Luka, Sarajevo i Doboj, Life.baPrvi Peugeot Road Show 2010. održan je u Mostaru i okupio je brojne građane koji su testirali nove Peugeot modele i uživali u svim iznenađenjima koje je Peugeot pripremio za posjetioce.

“Prvi Peugeot Road Show 2010. održan u Mostaru je prošao veoma uspješno i drago nam je da smo uspjeli obradovati ljubitelje Peugeot vozila i omogućiti im da testiraju najnovije modele i da se uvjere u sve pozitivne karakteristike Peugeot vozila. Peugeot Road Show 2010. organizujemo sa namjerom da posjetimo bosanskohercegovačke gradove i da omogućimo građanima zabavno cjelodnevno druženje sa Peugeot-om.

Kao i u Mostaru, svi posjetioci u Banja Luci, Sarajevu, Doboju i Tuzli će imati priliku da testiraju najnovije modele, da učestvuju u nagradnim igrama, a za sve zainteresovane pripremili smo i specijalne popuste i Road Show cijene”, istakao je Deniz Betula direktor prodaje komapnije Vermont, generalnog zastupnika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Nakon Mostara Peugeot Road Show se nastavlja 12.06. u Tuzli,  19.06. u Banja Luci, 3.07. u Sarajevu i 10.07. u Doboju.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)