FMX jači no ikada | Sherwood ponovno dominirao #foto #video

- Advertisement -

[xyz-ihs snippet=”fmx”]

Japanska je Osaka ovaj vikend ispred svog najpoznatijeg dvorca ugostila preko 20 tisuća ljudi koji su došli svjedočiti FMX spektaklu, koji svake godine novim trikovima publiku ostavi bez daha. Po drugi put ove godine na Red Bull X-Fighters postolju slavio je Novozelanđanin Levi Sherwood.

U nedjelju 25. svibnja najprestižnije freestyle motocross natjecanje Red Bull X-Fighters vidjelo je pravu borbu nevjerojatnih trikova u zraku, koje vozači izvode dosežući visinu i do 15 metara. Ono što je svima bilo jasno jest da je Levi Sherwood uvjerljivi vladar FMX scene u ovogodišnjoj sezoni i da će ga biti teško skinuti s postolja. Francuz Rémi Bizouard završio je na drugom mjestu, ispred trećeplasiranog Španjolca Danyja Torresa.

Nasmijani Sherwood nakon pobjede rekao je: „Volim pomicati granice i volim vidjeti da ovaj sport napreduje, i kad je riječ o dizajnu staze i novim, nevjerojatnim trikovima koje vozači izvode. Zaista sam sretan i ovdje se osjeti ljubav prema freestyleu.“ Priliku za nove rezultate, nove čarolije s motorom u zraku, vozači imaju  27. lipnja, kada Red Bull X-Fighters Svjetska turneja dolazi u Madrid.

RedBullXFighters

RedBullXFighters1

RedBullXFighters2

RedBullXFighters3


- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...