Boris Miljević i Dreamlife Property zajedno u 2016. 

- Advertisement -

Jedna od vodećih kompanija za nekretnine, Dreamlife Property (Costa del Sol, Španija), s ponosom je izašla u javnost objavom da je najtrofejniji automobilista Bosne i Hercegovine, Boris Miljević, od danas ambasador i službeni partner Dreamlife Property-a za 2016. godinu.

“Borisovi rezultati na internacionalnom nivou govore sami za sebe i presrećni smo što je od danas Boris Miljević i zvanični ambasador naše kompanije. Radujemo se saradnji sa Borisom u dinamičnom okruženju kao što je auto-sport, te partnerstvu iz kojeg očekujemo velike rezultate. Ovim povodom osnovali smo i novu kompaniju “C&J Exclusive” sa fokusom na najluksuznije međunarodne nekretnine, projekte i investicije. Zajedno sa Borisom C&J Exclusive predstavlja unikatan koncept kvaliteta, povjerljivosti, te raspolaže sa ekskluzivnom mrežom UHNW distributera i kupaca.” – rekao je izvršni direktor C&J Exclusive-a, Mr. Martin Jorgensen.

boris-miljevic

“Veoma sam srećan što sam se pridružio Dreamlife Property timu kao njihov zvanični ambasador i radujem se sjajnoj godini koja je pred nama. Kao jedna od vodećih kompanija za nekretnine na španskoj rivijeri Dreamlife Property se pokazao sjajnim izborom za program koji planiram u 2016. godini. U ovoj takmičarskoj sezoni imam velike planove i saradnja sa timom Dreamlife Property-a će mi dosta olakšati put ka ostvarivanju istih.” – rekao je Boris.

- Advertisement -

NAJNOVIJE

MOŽDA VAS ZANIMA

(VIDEO) U stravičnoj nesreći troje mladih izgubilo živote

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak,...

(VIDEO) Polomio felge na putu, policija lopatom “zakrpila” rupe

U Jajcu je jedan muškarac doživio nesreću, kada je...

Tragedija sa Marijin dvora nije dovoljna opomena: Policija isključila 20 vozača tokom prethodne večeri

Policija Kantona Sarajevo isključila je proteklog dana iz saobraćaja...