Automoto

Banja Luka: Peugeot vozila po sajamskim uslovima

0
Banja Luka: Peugeot vozila po sajamskim uslovima, Life.ba

Banja Luka: Peugeot vozila po sajamskim uslovima, Life.baNa 14. Sajmu automobila u Banjaluci, koji se održava od 6. do 11. oktobra, Peugeot će svim posjetiocima ponuditi mnoge bogato opremljene modele i omogućiti im da postanu vlasnik novog Peugeot vozila po izuzetno povoljnim uslovima.

“Sajam automobila u Banjaluci je za Peugeot u BiH veoma značajan događaj i svake godine se trudimo da posjetiocima ponudimo povoljne uslove i mnoga iznenađenja. Ova godina je iz više razloga veoma bitna za nas jer želimo sa posjetiocima proslaviti jubilarni 200-ti Peugeot rođendan, a i održati poziciju već tradicionalno jednog od najuspješnijih izlagača na Sajmu”, istakao je Slađenko Galić, direktor kompanije Verano Motors, ovlaštenog Peugeot koncesionara.

Kao posebno iznenađenje za svoje posjetioce Peugeot će na Sajmu premijerno prezentovati RCZ, model budućnosti, koji je od samog predstavljanja koncepta pa do odluke da ide u serijsku proizvodnju izazvao veliko interesovanje stručnjaka i javnosti. Za sve nestrpljive kupce specijalni sajamski uslovi za kupovinu Peugeot vozila važe već od 1. oktobra u ovlaštenom Peugeot prodajnom centru kompanije Verano Motors u Banjaluci.

Verano Motors je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2000. godine i kao ovlašteni koncesionar nudi kompletnu gamu Peugeot vozila u svom prodajno servisnom objektu. Od nedavno je ponuda ovog Peugeot koncesionara obogaćena sa novom “rent-a-car” uslugom.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)