Automoto

Auto Shanghai 2015: Bez hostesa, a manje i posjetilaca [video]

0
Auto Shanghai 2015: Bez hostesa, a manje i posjetilaca [video], Life.ba

U Shanhgaiju je počeo 16. Sajam automobilske industrije koji se svrstava u red najprestižnijih svjetskih događaja te vrste, javlja Anadolu Agency (AA). Na sajmu “Auto Shanghai 2015” koji će trajati do 29. aprila učestvuje blizu 2.000 kompanija iz 18 zemalja. Izložena su 1.343 modela automobila, među kojima 103 modela nove generacije električnih vozila i konceptualna vozila.

Ispred štandova sa luksuznim automobilima i četverotočkašima nove generacije formirani su dugi redovi posjetilaca, ali organizatori tvrde da bi posjeta mogla biti manja u odnosu na prethodne godine jer ove godine na sajmu neće biti angažirane manekenke kao promoteri na štandovima.

Organizatori su se ove godine odlučili da ne angažiraju manekenke na štandovima kako bi svu pažnju posjetilaca usmjerili ka automobilima, umjesto na atraktivne hostese koje su nerijetko bile u centru pažnje posjetilaca i javnosti.

Lamborghini, Ferrari, Maseratti, Porsche, Bentley i Aston Martin su brendovi za čije štandove i modele vlada najveći interes od samog otvaranja sajma.


You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)